зате гадюки є та кровожерла рис, жить стало лучше, стало вєсєлєє, жить стало просто зашибісь. сусіде ану зізнавайся то ти червоного дурника віддав дядькові Траку на сніданок?
В носі колупавсь))))).доброго дня всім!хоча-який він добрий.<гроза нагнала з полів.з знахок-мєальончик.Матка боска.>
Знову, всім здрасті. Бачу, що поки я катався, тут когось встигли розіп'яти в трусиках, і зґвалтувать ковбасою по 2.20 Проґавити такий цирк… ех - почитаю хоча би
Нема в мене такого кухля Вірніше вже є Це по перше. А по друге - для цього кухля це мегасохран а не як ти виразився "угешний" Чи може в тебе такий є в кращому сохрані ? Обміняю на лЯмпу.
лямпу можеш висилати і так. а кухлі я тобі і так відсилаю як трапляються. до речі бачив як в нас шляхи ремонтують так там хлоп ямки бітумом поливав з антуражного чайника, ще і з дюрочкою зверху. щось накштал того з яким ти у члєніна кіпяточку просив.
ого, ну його н. з цьою літератарую бо ще і мені бан дадуть що типу маю, 9.04 спалю спалю все нах. то оце думаю, сигару як пану Алексу відправлять так само як і пану К в підпільній літературі ілі так?
короче розібрав машину бо сцук глохла, причина в олтан колекторі, чи може таке розрідження в карбі чи може щось інше, але заглушив його, хм авто таки їде.
Зя. Тільки інколи, коли вони лежать у землі, виділяють гримучу мідь. Літературу відправляйте пану К., як відсотки.
Щоб вас не гризло сумління.то цігару висилайте до мене.А щоб вона по дорозі не розсипалась.то заверніть її в 1000 баксів.Гроші зобовязуюсь прогуляти.але з кожною чаркою.буду вас прославляти
бачу що прийдеться на наподарить виставляти, бо всі по колу літературу напокурить ганяють. он декотрі бан получили. то так і буде.
неможна бути таким скнарою. висилай лямпу швидко. тим більш що я вже тобі кухлі висилав. отакоєот. і цей. покажи лямпу. мо в тебе її і нема зовсім а ти просто хочєш видурити ще посуду.
Доброго дня всім.Сьогодні трохи покопали,напргнозували грозу з перуном,але напарник після довгих вагань згодився.... В лісі як і біля лісу було тепло ,кусали всякі літаючі гризуни...вже наплодилась нечисть ,лізе кругом,і в губу і вуха і навіть нижче пояса.... Знайшли в окопі якісь шестерінки від годинника,аж 2 шт.важкі зараза ....мабуть ходики були з гірями... Знайшов кокарду ,думав звичайна польска,аж ні .якась кірка і 3 букви JHP ще такі не копав. Накопали 3 блямби з коником...мені 2 попались,напарнику одна але збережена...мої ржавим металом покриті ...від чого, холєра їх знає.... Підкажіть від якого трахтора ті шестерінки....може хтось в курсі. Знайшли столітній ставок,шкода гранати не попалось,перевірити чи там є риба,бо якась видра живе там сто відсотково.
то пан теж знайшов танка. цікаво чий він та чи не було поряд бабці, онучки та сомика? хоча які там сомики на волині? нема на волині сомиків.