для чистки гільз використовую кислоти (запасаюсь на хімфаці в лабораторії) але то треба перепаскудити багатенько щоб наловчитись грамотно все зробить( .... після кислоти промивка мильним розчином і шліфування металевою драйкою для посуди, а як треба зробити патіну - теж хімічним шляхом)
Олігарх ви археологічний! Все маєте - все знаєте! Консервтор - організувуйте коміссію-ревізію - а я поки що спати! Та назначайте усім ролі..
а треба уважніше тему цю читати. от починайте з самої першої сторінки і кожного вечора пішіть тут нам звіт, скілько прочитали що побачили, які враження від побаченого та які висновки особисто ви зробили.
це не кара а навпаки заохочення. щоб ви знали все. бачте які ми щирі та чесні люди що нічого від вас неприховуємо.
добре. тоді завтра у вечорі я, та і не тілько я а всі ми, будемо чекати на ваш перший звіт. скілько сотрінок вивчили, що побачили та які враження від побаченого і які висновки ви зробили. тема невеличка так що за місяць можна всю вивчити та занотувати. З.І. а то тілько в мене така халепа як 502 помилка чи і в когось ще було таке оце майже годину.
Тепер ясно чому ви такі ями копаєте , що й льох можна робити . У вас жеж лопати он із якими держаками , а фіскариком ( тим більш саперкою ) глибоко не вкопаєш .
от жеж ледарь! люди оно на сонці копають а ти у холодочку спиш. треба якось тебе до себе заманити та погоняти цілий день по степу де ані деревинки ані куща щоб небуло де прохолоджуватись
аякжеж! а ще кожного тижні відсилати йогомосці шмат сала. щоб повага була не тільки на словах але і справою.
Согодні йшовши на роботу , знайшов ще один барельєф бланка ( світлини вечером ) і знову збоку східців . Шляк би трафив того "митця" .