Добрий день Похвастаюсь Як для мене - то штука доволі НЕ ЧАСТА. Робили їх з корпусів наборів для дегазації зброї. ПиСи: хочу висловити подяку тій людині,яка мене свого часу тицьнула носом в цю кружечку,а також тому,хто мені її прислав.
Вітаю панство зі святою неділенькою! Сонячно, гарно, всі на коп! Бо дощ обіцяють. Вухо, як я розумію, з верхньої частини того ж металевого пенала. Емалювали вже потім, після виготовлення?
от ти куркуляка. в тебе ж вже є такий кухоль і три ложки до нього. нащо ще один та ще і угешний такий?
Вітаю ! На вулиці тепло і сонячно ! Так , я не митець , і ніколи цього й не казав . Якшо ви з ним розважається то діло ваше - наздоровля . Хоча як на мене то краще відразу придушити . Поціновувач томів члєніна. Хлопці, єбіть куди хочете, тіки пустіть – парашу буду виносить, бля буду! Голос Консерватора . А шо, можна пустить, хлопці – воно, ватнік, як цуценя – скавучить, то так весело робиться, а набридне – придушим та й викинем к +уям! Хасиди швидко вчаться
а розважитись? вірно пан Алекс сказав що зара камуняка тут рідкий звір. тому і треба спочатку розважитись трохи, покатувати а вже потім придушити. вонож весело коли воно щось скавчить, белькочє про дєла члєніна-сраліна та ковбасу по 2.20 та безкоштовні квартири. хоча так і не відповів чого ковбаса була дорожча за квартиру. тілько щоб бекав про олігархів та всьо взять та паділіть. ну що твій шарікав з мацквашвєя та абирвалгом. отакоєот
над хворими дійсно гріх а над дурнями а тим більш кацапо-камняцькими то не гріх а розвага. най ще подякують що просто посміялися а не отак зробили, без усяких жартів
яке безглузде самогубство одне цікаво. хтож його дядькові Траку на сніданок віддав? не те що б я був проти але я гадав що і сьогодні розвага буде. бо звірь такий в наш час тут рідкий тому і хотілося бити у око щоб шкірку не попсувати
що не витримав знущання над своїм однодумцем та вирішив припинити одним махом його тортури тут? я здогадувався
Не морозься, всі вже зрозуміли, хто за нього "дав знати куди слід". А зараз причитає: "Ух а хто ж ето сделал?"
я б так і зробив би але я спочатку хтів ще розважитись. бо звірь рідкісний дуже зараз. так що пальцем у небо втрапив з припущенням. а чого це ти вдома дупу відрощуєш а не десь у лісочку хабар лантухами тягаєш?
Було мені років 4-5...Кінець 70-х... Поїхала моя бабуся зі мною... передачу везти у Азербайджанську республіку! Бо дядько мій по службі там був...тай 3 місяці листів не було! Прилетіли ми,ходимо по місту...а на нас всі пальцями тикають...і обертаються... А в мене ж форма одягу: Рябеньке пальто,чорні шкряби,штани кльош,на голові будьонівка з величезною зіркою,меч червоний! Залишили мене одного в квартирі...самі на базар пішли... Я вдягнув будьонівку та почав скакати по диванах... Поки не .....нувся лобом об куток стола! Тяга зразу відпала! Приїхали до дому! Я заліз на пожежну драбину до 4 поверху,прив'язав там меч та будьонівку...внизу мені брат написав об'яву: Хто дістане той меч! Той буде самий сильний! На ранок спи...дили! Мабуть Карлсон поніс Малюку міняти на варення!
З дітьми сьогодні. Дружина на працю поїхала, а я хазяйную. Нехай, вже потім до лісу поїду. Кандидат на премію Дарвіна: https://reibert.info/lots/zapaly-ot-granaty-rgd-33.90256/ Цікаво, що він з ними робив, що так погнув?
то узяв би малих та з ними і гайнув до лісу. вони вже більш менш дорослі то клопіту б небуло. навчив розпалювати багаття, смажити сало на вогні та копати ямки ну і звісно закопувати їх.
Так і роблю. Але зараз у мене іще й племінниця, 4 роки, котра виросла на асфальті. З нею не підеш. А ти чого не в лісі? Невже теплицю добудовуєш?
тю. то привчив би її теж. тим більш що наглядачив малих маєш щоб приглядали щоб нікуди не влізла. та треба деякі справи у дворі зробити тому і вдома сиджу.