та не по шапці а у ярок за клуню виведу та пристрелю. і цей. я камуняці не таварісч, таварісчі твої у очереті кобилу доїдають
А это уже угрозы, и оскорбление, куда только адмуны смотря? Я вроде никого никак не обозвал, а меня тут кацапом пообзывали
Та прибійте вже цього, з трьома класами освіти. Мене вже тіпає, як він російську мову паплюжить. Добре хоч українською не пише.
онучі смердючі він накопав от кацапа і вштирило від рузгє духа та і не пан він ні який. воно таварісч.
Тааак. Хунта, а ну зізнавайтесь, хто це почав нехтувати обов'язками рабовласника, та допустив втечу? Зловити ту приблуду, дати лопату, та заставити копати рова по кордону з Московією. Коли викопає - дати відро. Нехай воду носить, бо потім тре ще крокодилів туди запустити.
мої ще взимку передохли а нових Пастор не дає. каже що я тілько рабів псую та переводжу на гній. а я не винен, в мене інструкції нема як їх годувати. а байари та стєкламойа я принципово не даю бо що то за робітник п'яний. тож питайте в когось іншого. отаоєот. а ви кажете
, прошу мене провокатором нерахувать, в мене ще томи карла маркса , сталіна і ще політична комуністична література. я хочу теж так як в кіно спалити
Але ж таки якщо справедливо та без прикрас - в нас теж переважає російська мова , причому абсолютно віздє . Вчора коли була аварія коло "Ашану" я попросив водія маршрутки : " Шановний , зупиніться , будьласка , та відчиніть двері , я не маю сил більше спостерігати те як випадкові перехожі намагаються знімати на камери постраждалих , що бідкаються коло побитої автівки . Маю намір допомогти в забезпеченні безпеки руху ." Водій вирячів очі й запитав свого співбесідника на передньому сидінні :" Я нє понял - чіво он хочіт ???!!! " ... Співбесідник водія мабуть подумав шо я якийсь іностранєц і ламаною українською та більше жестами почав пояснювати мені шось накшталт :" Тута ніззя астанавлівацца , да і нашо вам вилазить і пугать людей - нехай снімають патом в ютубах пасмотрім , гигигигиги ..." . Та й не кожен москаль та кацап - хто звик з дитинства розмовляти російською , хоча (чесно кажучи) у Франківську я намагаюсь більше мовчати аби не вискочило якесь "чтоіліпачімуспасіба" хоч і вивчаю українську посилено останні два роки ...
дам безкоштовну пораду. я просто дуже добра людина сьогодні. так ось. щоб ліпше освоїти мову почніть на ній думати. це перше. а по друге не соромтесь помилок у розмові. вас або поправлять або просто зрозуміють що людина намагається але ще невдосконалила свої знання. особисто десь до11 року не спілкувався але після приннятя отого кацапського закону кал існічєнкі-ківалава про другу кацапську принципово перейшов на Українську.
таке. я на п'ять років молодший за вас. кажу спалив знач спалив. а з отими що реббе Похабич підсунув щоб я за пересил лямпи більше сплатив я поки що залишив. є одна гарна думка як камуняці капость зробити. але помста то теє блюдо яке вживають холодним
Сало. Інструкція по використанню. 15.03.2017 ШЛЯХТА НЕ ПРАЦЮЄ ShareTweet Перше ніж почати користуватись салом, уважно прочитайте дану інструкцію. I. Комплектація: 1. Сало 2. Інструкція Сало є цінним, корисним та смачним продуктом, що призначений для прийому до внутрішньої частини (шлунка) споживача через посередництво ротової порожнини. II. Правила користування: 1. Дістаньте сало. 2. Розташуйте сало на рівній горизонтальній поверхні. 2.1 Тримаючи шматок сала в обох руках, відріжте від нього шматка, покладіть до рота (бажано свого), та розпочинайте процес розжовування. Недоліки, що можуть виявитися у процесі споживання: – Відсутність сала. Рішення: Вкрадіть, позичте, на крайній випадок – купіть, хай йому грець. – Відрізаний або ж відкусаний шмат сала не лізе, собака, до рота, як не пхай. Рішення: – Максимальний розмір відкусаного шматка сала Ls по одному з трьох напрямів простору не повинен перевищувати максимального розміру роззявленої щелепи користувача по вертикалі – Lh. В цьому випадку користувач повинен здійснити розрізання шматка, або ж відкусити від даного шматка частину, що перевищує максимальній з трьох просторових розмірів шмата сала. III. Техніка безпеки. 3. Під час споживання сала треба уважно стежити за тим, щоб інші користувачі не зпи@$%ли? не здійснили наявним порядком розподілення вашого сала на свою користь. IV. Жування. 4. Жування шматка сала, що відкусане споживачем, є суттєвим псіхоемоційним процесом, під час котрого ніщо не повинно відволікати уваги споживача. Під час цього процесу бажано виключити телефона, компьютера, зачинити двері на всі замки, не відповідати на запитання інших користувачів. 5. Бажано не поєднувати процес споживання сала з іншими процесами – як то розмовним, трудовим, статевим, міркувальним, та ін. 6. Під час споживання сала категорично забороняється виконувати будь які діі, заборонені карним кодексом. 7. Куріння під час споживання сала шкодить вашому здоров’ю. 8. Категорично забороняється прийом наркотичних препаратів до, під, замість… 9. Іманентною компонентою споживання сала є хліб. Бажаними – горілка (можлива заміна самогоном), часник, цибуля. Інші компоненти як-то – борщ, огірки та ін. – на вибір користувача. 10. На прохання інших користувачів поділитися салом слід відповідати однією з наступних кодових фраз: – Яке сало? – Га? Скільки в Вас не буде сала – Однаково буде мало.