ну от! я так і знав. тортика печі, подарунок готуй, поляну накривай та ще і вітай. а ще після буде требувати щоб братній відсоток понизив.
А ви гадали маєте три шкляда з салом, три става з рибою, та пес сере на долляри то звас відсотки не потребую.. О, а ну показуйте кножку бухгалтера? Га?
а я не кудись, я до пана Громова. ви теж підтягуйтесь бо в нього багато ніштяків і я сам один те все недотягну.
О, то я За!! Я тільки ЗА, накопав то нехай ділиться бо бачте який час.. То не те - се не те.. А в нього кажете є.. Ну, ну..
та за потребою я і серед степу заховаюсь, в один байрак заскочу з іншого вийду. а як велика потреба буде то і холодний яр недалеко, чорний ліс хоч і порубаний дуже але все єдно ще є де заховатись
так він взагалі ловко встроївся. експлуатує як на панщині пана Руслана, той і копає і шукає і приносе, а пане Громов тільки миє та красиво розкладає.
Ти диви.. Шо робить, шо робить! Та ви бачте і дідько його не бере.. Та ще працею чужою гроші має?! А ми з вами на каменоломлях каміння б'ємо, а він? _ експлуататор!! Треба за клуню вивести.. Га?
та воно понятно. ніхто ж не суперече що ви гарно миєте. до речі а чим гільзи відмиваєте що вони блищать? але якось шкода пана Руслана. він ноги б'є, копає, носе та приносе але нічого немає за це. чи мо просто приховує що він що той крез?
за клуню неможна. бо по перше пана Руслана шкода. він без пана Громова занудьгує крепко, небуде кому тоді знахідки приносити. а по друге пан Громов не буде нам хвалитись своїми колажами. а колажі в нього гарні.
То вони мо' за одно - прибідняються, усіх світлин не показують -а там аж п'ятірко Шварцлозе - а я тут як лошара -о тілько гільзи бачив.. - тре ревізію робити - чую моє серце - Там все Є!!
Чую пане консерватор що ви там десь в особистій переписці домовились - а мене за дурня тримаєте? Га )) А потім собі самі поділитесь а залишусь сам як лошара!