Гарне відео. Його колись зробив один камрад зі Львова (нік був Келла). Він у позаминулому році помер від раку. http://reibert.info/threads/umer-neskol-kella.297661/
До теми відсотків,відсоток нізащо не плотять,навіть у важкі часи минулого століття плотили,за певні послуги.
дограєшся що прийдеться тобі за клуню прогулятись. та і хрін з ним. звичайним кацапом був, як зара кажуть вата.
то тоді готуйтесь, якось темної дощової ночі вам погрюкають у шибку куцопалом і тоді вже прийдеться сплатити і відсотки і за те що людей потурбували що вони до вас самі прийшли. тим більш що у вашому місті наші люди є.
Як це відсоток нізащо . От спіймає вас під час копу лісник , дільничий , чи хоч голова сельсовету , а ви йому : " ти що браток вже геть береги спутав , я самому Консерватору відсотки сплачую " . І поки той представник влади буде думати хто то за один той Консерватор , то ви шановний хамиль хамиль і чкурнете посадками до хати . Або ще краще вимагайте від Консерватора акт виконаних робіт за кожен місяць ( ви Консерватору відсотки , а він вам дозвіл на розкопки ) , то будете папірця їм у пики тикати .
А дай Бог!де б си взяв.я вже на мяту перейшов.а сусідські коти через вас на мене вже косо дивляться-так пропах валеряною.боюся щоб не підстерегли десь ввечорі!і не дали тягла за те,що на їхню<випивку>позарився)))))))))))))
Привіт панове товариство.Не відпускає.не можу до сих повірити.що Голого вже немає.Сьогодні спілкувався з його батьком..........