Вітаю ! Матиму на увазі . Я б її купив і сам , але вона не трималася купи , ота латунна частина не прилягала до колби щільно . І в наслідок переносити ту лампу неможливо , хібащо по столу совати , чи щоб на полиці стояла . Сьогодні купив собі гарного нового затискача .
Саме так . Буває життя так складеться , що терміново треба затиснути , бо того пінцетом не геть зручно . Доречі пане Громов , цим затискачем кровотечі затискають ? Бо там на кінці зубчики . Чи він для інших цілей ?
а я таке ніколи не купляю)))) .... батько свого часу добряче запасся всякими такими медичними полєзностями, і як мені шось треба - лізеш у ту каробку і береш що душа бажає
Добре , я буду обережним , тільки на перший зубчик . Доречі пане Громов , цим затискачем кровотечі затискають ? Бо там на кінці зубчики . Чи він для інших цілей ?
Я особисто незначні рани навчився зашивати сам! це не так то і боляче як кажеться на перший погляд. Хоча Інколи треба 250 грамм навернути..
Вітаю. А де це пан Консерватор? Хотів його відсотками порадувати - попав на слід Шварцлозе (залишки ленти і один ремінь) На жаль клейма поки-що розгледіти не вдається (може завтра при денному світлі).
Особливо фотографувати нема чого (сказано ж залишки) але завтра сфотографую, бо в цій же ямці ще були якісь свинцеві? пластинки, які я не можу зрозуміти, яким вони боком до ленти.
САЛОм алєйкум шановні!!! Дивлюсь ви тут розслабились, цицьки оглядаєте. А ось вам чергова серія "марлєзонського балєта" Валідол є???