ну як на мене то ні але є правила які не тре' порушувати. цицьки то таке а от все інше то кажуть зась.
то ми ж нація винахідлива - в темі викладаємо верхню частину фото з голими цицьками, а в ЛС розсилаємо всім хто в темі нижню половину фото .... ну і кожен сам собі вдома хай збирає цей канструктор докупи і насолоджується
тиждень вже минув давно бо його ще перед тою пятницею забанили і цицьки його замісник пан руслан100 постив. отаке. сума балів.
Вiтаю всiх,читав останню сторiнку,iржав як кiнь.Цицькарь вiд дядька Буча звучить краще,нiж вiд дядька Вiтра-цицькiст(хай йому легенько гикнеться та й Плеєру теж)Бо цицькiст-це щось ближче до збочення,а серед нас гадаю таких нема.
Гм!а я думав,що цицькіст-це нова течія в політиці<ну типу анархіст,бомбіст і тд>.анархісти сповідували анархію,бомбісти-кидали бімби царям під ноги,ну а цицькісти зобовязані одними цицьками положити край всім хто проти них))))))))))
ото зганяв до Руслана по справах та як він і обіцяв, пофоткав те що він накопав Фото буду викладати кожне окремо під номером, а вже коли кому що цікаво - Руслан все прокоментує