Та не все так просто , я ж в комунальному будинку живу , а не як деякі бідні церковні миші мають власний будинок у місті . В нас ремонт в підїзді , все пофарбовано , квіточки стоять на підвіконнях . От коли будемо новий робити , то ту падлюку обов"язково знищу , а поки буду тричі на нього плювати як повз проходитиму .
бери багато сала, кави та патяхвон і ми з дядьком Бучем припхаємось та допоможемо зробити нового ремонта у парадному. або просто знищемо того клятого барельєфа. ну а ти поживеш трохи у трохи зруйнованому будинку. але то все заради святої мети! перетерпиш рік чи два.
а що до будинків так тепер їх два. теща теж у свій переїхали, тепер розриваюся між двома хатами а там ще двору 17 соток. я оце коли до губернії потрапив то бачив що по вулиці чорновола є непогані часні будиночки то чому ти зовлікаєш та не обміняєшся?
Нє так нізя , в підїзді крім мене ще ж люди живуть . Треба буде чекати ремонта , от тоді паскуду і знищу . Бо привертати увагу сусідів , то можуть і захистники знайтися . А так тихенько знищу і всього ділов .
так заразом і захісників знищемо! і буде в тебе не одна квартира а шість чи сім. сімь ліпше. кожного дня будеш у нову переїздити як оті жіночі пантальони-нєдєлькі,понеділок, вівторок і таке інше.
Так для обміну треба ж мати щось рівноцінне , чи якісь аргументи . Ні того ні іншого на даний момент ніц .
не шануєте ви чужої праці! .... якийсь старенький заностальгував, і тихенько заточивши люмінієву ложку об сходи, мугикаючи собі під носа "... а вместа серца пламєнний маторррр" , зробив барєльєфа важдя .... а ви отако все понищите
Або жодної . Захистники можуть і підірватися разом із барельєфом , як оті піонери герої . С помощью кацапського газа здійснять героічіскую оборону . І от тоді я можу й до тебе проситися .
от бач! а як почнемо знищувати члєніна разом з захісниками то і відразу аргумент рівноцінний зявиться. продаси ті вісім чи девять квартир і купиш собі будиночка у центрі міста а в моєму місті дачу. і я заглядати у вечорі до тебе на вогник та на філіжанку кави. куда ж вже тебе подіниш? отож! так що мушу заглядати.
пердячим газом вони підірвуться, від лютої ненавісті. спочатку тре виявити захісників а після зробивши вигляд що пішов на поступки та не буде знищувати те стерво, приходити у ночі до кожного, вивозити у ліс та залишати там. але най спочатку квартири на тебе переписують. всьо. за тиждень впораєшся.
нафиг Тебе паук Ехай от михайловки в сторону Дубравы там паи картофелем были засажены Картошку уже собрали эт точно