Зря Артур не поихав зи мною-знахидки-2 пфенинга 1878р.медальен каталичний диаметр 32мм.з Мариэю и Св. Петром.Скребок бронза-сармати.
Громов у мене за фотографа,заввтра маю йому шось передати та сфоткаэ та виложить,заодно и наконечник вид списа словьянського.
В мене э инша пропозиция-нацианализувати все Громове майно,але це сложно зробити бо вин все мабудь на родичив позаписував.
А casio габаритами як ви?Чи трохи менше?Бо я за те,чи витримають його дошкиМоже хай розчином заляпає.
Артур-взрослый человек и сам решает что ему делать и как расставлять преоритеты.Заставлять не собираюсь.Просто с ним было бы интересней.
так ми ж не квартиру та дачу будемо вилучати. чи ви хочете його геть голим залишити? майте совість залиште йому шподні! а що ви маєте проти моїх габаритів? в мене звичайний середній зріст та середня вага. а сусід касіо так той взагалі маленький так що він пройде а всі інші у прірву ту проваляться.
Маленький по зрiвнянню з вами i його витримає.А якщо вам приспiчить завiтати до його по вiдсотки,то й ви у прiрву?
а хіба вони кацап? наче пристойна людина, оно і по світлинам видно що пристойна. як би світлини не замальовувати але все єдно є можливість побачити
ні. я неможу оце отак узяти і вас саміх кинути. а хто ж тоді буде братні відсотки зберати? хто буде за вами всіма приглядати щоб ви не пустували та не бешкетували? отож бо і воно! так що я переступлю та піду далі.
Ще який.По хати у буденовке ходить,з орденом червоного прапора на грудях.Ви думаэте чому тато його в вечири на вулицю не пускаэ.
Мы там как то спорили.Я высказал свое мнение Ты Дружище свое . На этом вроде и разошлись .Уважение к Тебе осталось . Если чем обидел Так не обессудь С Уважением
та най хоч у чепчіку з рюшами ходе. мо в нього вуха мерзнуть. я оно чуба рожевою гумкою скручую щоб у очі не ліз та не заважав але те ще не значе що я блондінко.