та хіба то стріли, то фуфло! то ліпше самопала з рури склепати та бахати, сірники дешевше та і ехвекту більше
щоб поховати там циганського реббе Похабича з бишова. бо заграв вже своїми тупими та пласкими жартами вщент. З.І.виловлю у кіеві отримаєш на горіхи
Доброго ранку. Іду на панщину. Всім гарної Паски! Пи.Си. Потрібен мішок побільше, панК. мені горіхів та всякої всячини пообіцяв привезти!
І що,оце і досі всі сплять?!А маркоташки постити?Я не можу,бо вже на праці і з телефона Доброго Ранку,дощить як восени :-( але наче не холодно,бо я в фуфайкі ;-)
https://reibert.info/threads/vopros-pro-meshki-na-rejberte.665244/ Доброго ранку панове! Похмуро... ( Пан Аскот вже на городі)
Привет. Кто что думает по поводу грех выйти на коп (лехгий) -допустим по монетам, на Пасху ,или нет???
В прошлом году знакомый камрад на Пасху кошель золотых николашек поднял ( 7 монет 5 руб) Так, что как сказать ........
Вітаю панство, продощило, +10, топлю буржуйку, пю чайок, то оце цицьки постити чи знов табу? чи перенесли все на неділю?
Коп не є працею, а є віжпочинком та реляксом. Доброго ранку усім добрим людям. Погода, як у Польщі кажуть, під псем - холодно та віє, а на наступний тиждень заповідають похолодання та дощ зі снігом
Доброго дня,працюємо,а завтра щей в нічну Погода не гут,сонячно та холодно,оце видно накучкував хтось з жидами таке як в льоху