Вітаю ! Оце сьогодні йду до хати , а там привид камунізма добре хоч не берія . Вісім років ходив туди сюди і не помічав , а сьогодні вигулькнуло - шляк би його трафив .
Ось сьогодні з камрадом LOGOPED нежданно поїхали погуляти в лісі Так вийшло шо не розумію шо за написи на хресті. Та і до чого він? Ніби як житон, чи шо? У кого які думки?
пане Громофф ви теж черства та зла людина. так само як і друже Опришок. дві злі та черстві людини. а скілько такий ніж щоб сальце різати кошує? ліпше в приват.
румынчики ... Bat. 11 Pi. (formed 7.2.1917; temporarily disbanded 1.5.1918) http://reocities.com/MotorCity/Freeway/7333/BtPi.html
а я попереджав шановне панство - ви собі перемивайте Громову кісточки, а він тим часом ділом потихеньку займається
а оце вже наклеп! бо я перший вирішив збирати загін та видвигатись на допомогу та порятунок. так що не плутайте мене з своїм сусідом. в мене свій сусід є. лєнінов ходе по місту вишукує та після пересічних посполитих лякає.
та то ви так хочете їх для себе зберігти. хотіли б то ніхто не видурив би а так вони вам нетреба. а якщо так то можете їх мені відправляти а я панові Громову буду по спекулятівній цені міняти на сало і вам з того буде невеличкий шматочок. хоч якийс та зиск не те що зараз бєздваздмєздно, тобто дарам(с)
... за відсотки .... у нас з тобою як кажуть розумні і вчені люди - СІМБІОЗ .... це коли співіснують два організма отримуючи один від одного для себе вигоду!
Та нече голуб , би нижче написано миру мир . І чого я туди глянув ? Раніше спокійно ходив , а тепер ідеш і знаєш що там та падлюка видряпана .
Пий Гануся,то какава-я й повирила розява.Просипаюсь у ночи ,три карбованци в руци,мац за сраку-гола срака.Значит видлюбив собака.
ну я ж вам зовсім не теє пропаную та і ні за яку какаву мови не йдеться. я вам пропаную всі знахідки передавати чрез мене панові Громову а за це ми з вами будемо мати на наш кусінь хліба його шматок масла. і всі задоволені.