Вітаю панство. бачу друже Вінтер зявився живий але трохи посічений. то нічого, як то кажуть кістки цілі а мНясо наросте(с) одужуй друже скоріш. все буде добре.
а що йому стане? проповідує любов до оточуючих, гуманізм та братерство серед людей. кацапи до людей невідносяться.
Так не відносяться! Заїзджав був якось до своїх вінницьких у Краматорськ, а там сепарів як свиней не різаних, дулі тобі тикають, а зробити там нічого не зробиш бо СБУ забороняє, мовляв: У нас мир та злагода - це ти собі там під Луганськом керуй а тут зась! Був проводив інтернет розвідку - тролив сайти знайомств, то там одна розказувала как їхніє мальчікі" - київських гвалтували, тобто тих хто не родився на Донбасі або за Україну. Нема там кого жаліти - стерти усіх геть!
це вірно. там відсотків 10 людей було та вже нема. хто виїхав та не тільки виїхав а і трохи роги кацапам накрутив, а кого кацапи вбили. так що дійсно нема там людей.
Вже коли від'їзджав з Краму, то довбити почали останніх два дні то місцеві заочкували.. Рученятами махають,вітаються..- сцикотно стало!
Нельзя ненавидеть всех-женщин,детей,стариков из ума выживших.Винтеру простительно,он еще в себя не пришел и делит всех на своих и чужих.А вы то чего?Людей нет-так не бывает.Люди есть,только заслеплены пропогандой Антихриста.Так всегда - одни за,другие против,и среди одних и среди других есть люди и есть нелюди.Процитирую Воланда- Люди как люди. Любят деньги, но ведь это всегда было… Человечество любит деньги, из чего бы те ни были сделаны, из кожи ли, из бумаги ли, из бронзы или из золота. Ну, легкомысленны… ну, что ж… и милосердие иногда стучится в их сердца… обыкновенные люди… в общем, напоминают прежних… квартирный вопрос только испортил их…
тобто кацапи та підкацапники то люди? вони прийшли нас вбивати а ми повинні до них відноситись добре? ні! небуде такого бо з ворога треба знищувати недивлячись на вік та стать. бо вони нас шкодувати та жаліти небудуть
Уничтожать стоит,это да.Ненавидеть не надо,ненависть душу съедает как ржавчина.Библию читайте.Там пишут - люби врага своего.Так вот я и предлагаю сперва полюбить врага во все дыры,а если он от этого умрет,то не моя вина.Так думаю будет по всем канонам христианства.
До кинця дочитайте,малих я особисто вбивати не буду,почикаю поки виростуть.бо инакше чим вид хуйла буду видризнятися.
ось http://reibert.info/threads/rossijsko-ukrainskaja-vojna.486768/page-1083#post-5543804 так що малих теж треба.
Це хибний шлях,так ви сами людиною перестанете бути.Спочатку будете вбивати кацапив,потим полу кацапив,потим всих схожих на кацапив,а потим никого вокруг не лишиться.Треба всих залюбити до смерти,як америкосы.Любовь спасет мир!
світ врятують тілько цицьки. а що до знищення кацапів то почитайте історію. вони більш ніж 300 років до нас лізуть і поки не знищемо всіх небуде спокою нам. треба знищити тую виразку на тлі землі
Кацап-то не нация,а стан души и образ жизни.Вони знову возрадяться.Як жиди,або цигани.А вообще книгу предсказаний экллезиаста читайте-свитло всеодно переможе.
Вийти стинка на стинку з хитрим и сильним ворогом-це по казацьки,а вбивати дитей,жинок и старих-це по кацапськи!
Доброго утра! Згоден з паном К. я теж був миролюбною людиною,але побачивши що єті сепаратюги виконують в даунбасі, нема там зараз людей