Ну, в пятницу хоть не заходи в тему! Опять жене доказываю, что я на "Райберте", а не на сайте "18+..." П.С. Сижу за компом спиной к двери, а монитор большООй!... Фото на постах выше - почти в натуральную величину!
Якщо тіпає, то замість кон"яку краще до такого (або подібного) тіла притулися - напевно попустить та перестане тіпати. Бажаю здоров"я та 100 років життя - тримайся!
"Якось" - не надо! Будет всё хорошо! Ты радость в свой дом принёс - сам живой вернулся. Так поддержи радость своей семьи! Радуйся сам жизни! П.С. Мдяяя, с сиськами в тяпницу всё в порядке, как я погляжу! Спасибо от жены за разнообразие форм!
Маєш щастя, колего, маючі таку дружину. Моя теж не має нічого проти якщо я подивлюсь на якесь гарне тіло - бо дивитись це не і...! У житті бувають дуже паскудні моменти, коли вдається що це вже ..., нічого не хочеш та мислиш, що сенсу у нашому житті немає. На мою думку це все тимчасове та швидко минає. Я теж маю зараз кілька менших та більших проблемів, але впевненний, що я і моя родина це зборе та далі буде усе гаразд. От зараз доробив собі спиртика, почистив біздолета (завтра стріляємо меморіал нашого друга), борщу наварив - чим не життя!?
Спиртик не простиий, а золотий. Маю доброго приятеля, котрий у свою чергу має колегу, котрий працює у лабораторії наукового закладу. Так от той знайомий мого кумпля дистилює в праці дуже смачний рактіфікат 97%, котрий використовуєть тільки у наукових цілях - настоянок вже трішки наставив. А світлина це таке - і так вже за дужо набазікав.
Приймаю двома способами: традиційний - хех, спирт, вода - дихаємо, але це зимою якщо перемерз, другий метод - спирт, трішки води плюс сік та споживаємо по троху яко "дрінк",що власне зараз і роблю.
Смажену картоплю також дуже полюбляю та часто смажу для цілої родини. Завтра-ж після заводів їду на базар по помідори та огірки. Огірочки підуть на салат (дружина буде родити), а помідори буду солити - мняяям.
Консерватор, певно, по братні відсотки поїхав або до цицьок притуляється, а Опрішок можливо нові світлини нам шикує, щоб ми слиною знову вдавилися.