то через те що ніхто бульдозером там не працює. а от якщо зрити оті брила та портапити в середену то стілько там всякого хабара буде що і ну.
Приємно чути!якщо людина чимось зацікавлена-вона досягне всього,а якщо десь буде сумнів-не посоромиться звернутись по допомогу.адже спілкування,аналіз отриманих данних-основна ознака людини розумної<в повному значенні цього слова>
Дуже гарно сказано,тут ще можна добавити про не тільки зацікавленість але і про жагу і ставлення до даного хобі,хобі якщо воно серйозне переростає у щось значно більше-у стиль життя.
Не знаю як вам,а я вважаю-або там пусто і присутній сумнозвісний радон,або там якийсь ЗКП.бо якось дивно,що за стільки років ніхто там не був.на місяць ходили,венеру,марс спробували на смак.а тут під ду...ю?не хватає технологій?дивно
А так,є якась ненаситність інформацією<сам собі дивуєшся>,наче воно немає до тебе ніякого відношення,але інфа закладається<технічні терміни,діагнози,технології>.дійсно-світ цікавий і дивовижний і ми в ньому<туристи,що зайшли в музей>.
Навіть в тому копі самому,все починається з любові до історії,потім іде елементарна нумізматика,згодом переростає у бажання придбати прибор,плавно переходить у прибор і подальше його вивчення(як працює)а як ідуть знахідки то і перші спроби реконструкції.О так то є,ну особисто у мене.
біс його зна що там але треба перевірити. зрити до бісової матері там все і перевірити. як нема то і не треба а як є що тоді? а родон то пусте. недалеко від мене є озерце де вода родоном насичена так що як для мене то не таке вже і диво.