та звісно! за тобою хіба встигнеш?! а в тім ставку навряд чи щось цікаве буде. ну ложки, виделки ще якийсь крам з кухні, може ще щось по господарству. так що то знахідки сумнівної ціності хіба що похвалитись звідкіль вони. там тілько одна коштовна річ є, то арка над воротьми. я б її собі забрав би та в тещі над хвірткою повісив.
а батарейки не згадуйте на ніч!запас тре мати завжди,він як кажуть ж.... не.ну ви вкурсі.на собі перевірив,крайнього копу зарядив акуми.....і бац -за пів години та гидота мені показала 1 поділку.ото облом був!
Раз поїхали в гор на 3 дні на відпочинок,взяв прибор з собою,на 1 день знахідки самі мене находили,а на 2 день батерейки сіли,а запасних не мав
Тут взагалі тема жартівлива. Серйозні - у серйозних розділах. Не скажи. Хтозна, що туди кидали в 44-му, коли втікали. Арку не чіпай, її вже були одні поцупили кілька років тому. Тепер сидять.
Що ж, за місце, про яке я говорив, Вам зрозуміло, думаю за тамошній ставок теж. Подивитися там у кінці дня (не вночі) цілком можливо, ніхто не заважає. Але, якщо будете дивитися, дивіться акуратно, бо ми ж хочемо побачити фото знахідок. Бодай у приватній переписці.