Звертаю увагу, що у мене відсоток - 15-25%, а у пана Консерватора - від 85 до 95%. Він уміє ділити: Так що рекомендую добре подумати, з ким працювати, і кому віддавати відсоток. До речі, у мене бонусом безкоштовні поради.
Додам-монети мають бути золото,5штук.Закапувати треба у полночь на поли.Карту потом викладить у теми.
коли я народився то жиди заплякали от-такими сльозами. а взагалі то ми тут всі жидобандерівці. отакоєот
а здоровенькі були!ходив сьогодні до лісу після зміни.настрій був ,як в ядрьонної бімби за 10 секунд до бабаху ,але по знахідках хоч не багатих трохи попустило .і бімби комрадами знайдені теж добавили адреналіну(деякі по фото,а деякі в живу) .гриби в животі,бімби захоронені.
тю,та ліпше буду возитися,але щирий бендера самнавяуся,буду їсти сало запивати горівкою і всьо буде натюрліш гут,і знахідкибудуть і батерейки в самий нефайний момент не сядуть.
Не скажіть. Я бачив, Ви до Європи на коп зібралися? Можу підказати одне ДУЖЕ цікаве місце в Польщі. Я там дещо знаходив. Але там потрібен магніт. І якщо заметуть, то можуть і посадити. З іншого боку - народу зовсім мало, ризик не дуже великий.
це яка така погана людина вам сказала що я 85-95 відсотків беру? підіть та побийте його!!! я беру набагато менше! бо я чесна людина.
те місце усі знають. але одна халепа! золоті коронки на магніт не беруться. приходиться у землі колупатись
Думаю, коронок там і не було. А залізо я там і без магніта знаходив, ти ж бачив. Навряд чи там хтось з магнітом був усі ці роки.