то залізничний ліхтарь. нажаль некомплектний, скло нерідне там повинно бути сине, червоне та жовте. жовте на окремій рамці щоб перекривати сине щоб було зелене. і нема гасової лампадки. але і ціна була невеличка тому і узяв.
http://www.belklad.by/forum/viewtopic.php?f=48&t=6332 ось який він винен бути. так що якщо десь є якісь гасові лямпи чи ліхтарі то з задоволеням пийму у дар. некомплектні та паламані теж. і обіцяю за прохання наліпочку приліпити від кого я той дарунок отримав.
Таке скажете<попали три хлопа на суд божий.Бог пита 1-жонатий був?ні!в пекло!пита 2 теж саме-так говорить той.до раю його!а третій рішив зхитрувати і коли його теж спитали сказав,що тричі був жонатий.в пекло його відправили.св.Петро питає в Бога-де логіка?1-каже Бог,на землі жив як в раю,то хай хлебне смоли.2 був жонатий,натерпівся то хай віддихне.а 3ому-після 3 жінок і в пеклі буде рай!>
та з тим молодняком самок що в цьому році на кафедру вчитись прийшов, в мене тепер кожен день п"ятниця
А ото *вОЖДЬ*Папірєду грабельного-рогачного-лопатно-вильного .Суперсапного.коромисельного відділення.
Дешевше купити пральну-автомат.1)годувати не тре.2)труси ніц не тре.3)В пятницю на чужі цицьки дивишся.і ніхто не гавкає. Двійко приятелів.старі *холостяки*.Один одружився в 45 років.Тей котрий ні.запитує.Як воно одруженому живеться?От уяви собі.приходиш з роботи.заморений.цілісінький день трупаків розбирав.а вона тобі вечерю приготувала.біля тебе бігає.щебече.ідіотка.
та ще не докопав він її. вище писав що колесо, ресори та ще щось знайшов. каже до весни складе та ще і кулемета прикруте, два. а коней можна у лекарівці узяти, там коньзавод ще є.
Доброго утра! Класний ліхтарик я таким у дитинстві грався,бо батька залізничником був,а іграшок в ті часи було обмаль от і сімафоріл у вікно в Гудермесі(завжди чекав батька з поїздки)