то все ж таки пропонуєте наскока зробити. справжнього такого, з пальбом у стелю, биттям посуду, танцями на столі та спіанням соромицьких пісень. щоб всі зрозуміли що то всьо по дорослому і жартувати ми небудемо.
В далекому 1983, коли я пішов навчатися в один із технікумів Буковини, один мій місцевий одногрупник сказав, що він приїхав до технікуму "на колесі". Для нас незвичних, до такої назви виглядало, що він немов циркач їздить на одному колесі.... і всі побігли дивитися на таку чудасію. Яке ж було здивування, коли кожен з нас побачив у "колесі" звичний для нього ровер, лісапед, чи велосипед.
нема в вас співчутя до людини. чи то ви жінки не маєте? він зара тяжки муки терпе за себе та за всіх нас, котрі жінок мають. взагалі то всім одруженим чоловікам тре молоко за шкідливе житє давати та пенсію призначати з моменту одруження. а котрий другий чи третій раз одружується тому взагалі ордена чи медалію героя. отакоєот
нічо-нічо хай трохи поглумиться, а я тим часом деякі придбання в колекцію впорядкую і потім як то кажуть, викладу фото на ваш розсуд
а за наклеп і ваші нездійснені збочені фантазіі любий сусіде - ваші відсотки відтепер будуть збільшені!
взагалі то почався навчальний рік і почалася робота, а я як викладач на неї мушу ходити і відповідно маю тепер менше вільного часу ... а за сусідом помічаю якусь нездорову антипатію до своєї дружини ... нормальна, адекватна жінка яка мені особисто ні в чому ніколи не перешкоджає та не заперечує, сидить вдома готує істи чекає чоловіка з роботи - а тут на неї такий наклеп зводять
так мо то заздрість що вам така гарна жінка дісталась і чекає, і годує і не б'є. а в нього все навпаки.
давайте сусіде по порядку - по перше не скотчем а пластирем і не біля ока а над бровою, по друге - які такі кредитки?
ось на прохання сусіда викладаю маленьку кулекцію гасових лямп. не звертайте уваги що у пиляці бо стоять далеко щоб не потовкли поки зроблю окреме місце щоб красіво стояли.