ну незнаю чого це в вас свині смердять. я ото коли чи то смажу, чи то печу свининку то вона пахне і дуже смачно пахне. отакоєот
Я мав на увазi,що у свинарнику штиняє сильнiше,чим на конезаводi.А кабанчик,обсмалений соломою,cвiжина у чавунi та ковбаси,печенi у печi на соломi-то є гуд.
ви у сучасному свинарнику небули.перед тим як зайти свинари моються та били халати та бахили одягають.
А ви як у дзеркало дивитесь.Зустричався з Громовим,у него пика скотчем залиплена.Видко жинка перемогла.
Вибачте шановні,але тема сімейних стосунків то дуже приватна справа,надто особисте щоб в ній ....копирсатись<говорю,що думаю>.мо звичайно один одного підколоти.але.....
А Сеня вон чуэ![/QUOTE] А най вам!ви ще дріжджарні не чули!хоч святих виноси!питання одне-чому міста мають смородити?ніґде такого м не було,а зара?
А допомогати друзям треба?Треба.Ось я и кажу-треба зибратися и визволити Сашка из полону.Його там катують..
Доброго утра! ось дістався до компа, скажу так у доброго господаря і господарки у свинарнику не смердить. Їздив колись до друга у Мале Водяно так поки свині не захрюкали і не здогадався що вони є на подвірьї
так що ми маємо робити? писати петицію чи збирати загін та хитрим протиторпедним маневром будемо звільняти заручника?