ще раз повторюю що и є зла та черства людина. мені вже Єго КУРКУЛЬСТВО телефона обірвало, вуха всі продзижчало поїхали та поїхали. сиру пожеремо з салом та пряг ріашних три лантухи накопаємо.
Вах, який дубище!!! А в середині мабуть криївка зі зброєю, самоварями, патяхвонами, салом і ляпсардаками
А чого ж не їдете, лантухів нема?Пів літа пройшло а вас не видно - я вже весь бінокль продивився до дір
Думаю без нього не вийде, він давно у вас прослушку поклав, я бачив у бінокля. Пудово зараз п"є чай з салом під патяхвона і вас слухає
холера! то як ви вгадали?????????? я дійсно зараз чай сьорбаю після сала, тільки слухаю не патяхвон а радіо криївки. воно більш по кошерному фень-шую.
Я ж казав, мені з гір по біноклю все видно, і вашу фанзону теж. Он за тином Аскот крадеться, хоче у вас сало вкрасти ( А пані Ова на шухері соїть), а може і щось більше - радіо криївки з кошерним фень-шуєм. Будьте пильні друзяко - враг нє дрємлєт
таке! пан Аскабан КУРКУЛЬ тавричівкий відкопав цілу бухту немецької колучки і тепер сидить на ринку та бариже, кому метр, кому пів метра))))))))))))))))