то ретельно шукайте гармату та на покрову будете салюта феєрверкувати. можна по сусідському сіннику. ото весело буде пужарні, швидка приїдуть, люди позбігаються.
А то жінки не знають чоловічої хитрості<я більше не буду>!тільки вона до колєжанки на філіжанку,на 5хв<борщ мішати кожні 30 хв))))))))>,а та зараза вже на гречаному полі монети риє!)))))))))п.с.борщ збіг,баняк згорів)))))))
А потім шо?часом не так?<галичина.село.син до тата повстанця-тато,а можна з пістолі бахну?можна синку.тато а з кріса?та добре!а з кулемета?та давай!а куди цілити?та он по курях!синок відстріляв 2 лєнти-тат,а можна гранату кину?давай!а куди?ну он в виходок.бах-трах-одні щепи полетіли!тато-гарно синку метнув,гарно!а то би нам від баби так за курей дісталося!))))))))))))
а хто після такого буде борщ варити? отож. а спалити якомусь поганому сусіду сіно то нормально а на грозу списати все можна. то стіхія.
А у нас навпаки - вже місяців три тишина, жодного пострілу, очевидно патрони пішли за курсом доляра...
в нас теж майже не феєрверкують. та воно і краще бо як почнуть бехкати як скаженні а хомячок лякається. та і не час зара бехкати в ті салюти.
Я мав на увазі не салюти, а саме постріли... Раніше кожен день було чути то мисливців, то хтось в лісі тренувався, а зараз тишина...
в нас таке дуже рідко, місто. але буває. незнаю вже хто але десь поруч від мене з дупельтівки інколи смалять.
А гармату на постамент-щоб міліція не знайшла того<зевса>що грозу влаштував.доречі є така пісня про гармату,сусіда та невдалі маневри)))))))
Ледь не забув-на тій прикрасі,що знайшов проступили сліди позолоти,як на мене.і камінчики натуральні.схоже місячний камінь.<фото згодом після чистки>
Зара годі все дослівно пригадати<маневри давно були))))))))))>,як тільки згадаю-обовязково заспіваєм!
Гляньте ось тут-www.pisni.org.ua/soungs/426236.html.текст міняється в залежности від стану спяніння соліста)))))))))))
та що в тих циганів крім наркоти є? отож бо що нічого. а коней можна на конзаваді позичити, біля мене конзавод є, у свій час дуже гарний конзавод був, як зара незнаю.
москалі чи що? в нас цигани нічого корисного нероблять хіба що ото двоє різним дрібязком та книжками старими на ринку торгують. а так наркота одна. та нечути, далеченько до того заводу. поки до міста дотягне то увесь сморід розвіється та перетвориться у легке амбре яке і непримітне між смрадом від вихлопних газів та іншим міським сморідом.
та нечути, далеченько до того заводу. поки до міста дотягне то увесь сморід розвіється та перетвориться у легке амбре яке і непримітне між смрадом від вихлопних газів та іншим міським сморідом.[/QUOTE] А Сеня вон чуэ!
А Сеня вон чуэ![/QUOTE] він до кацапів ближче. та і якщо обирати між конем та москалем то я обираю коня. а те що в коня запах трохи незвичний для місцевих мешканців так то нічого, звикнуть. най ліпше конем пахне ніж кацапськими счами та саміми кацапами смердить.
він до кацапів ближче. та і якщо обирати між конем та москалем то я обираю коня. а те що в коня запах трохи незвичний для місцевих мешканців так то нічого, звикнуть. най ліпше конем пахне ніж кацапськими счами та саміми кацапами смердить.[/QUOTE] А як тоди смердять москальски кони?
А як тоди смердять москальски кони?[/QUOTE] Та не смердять конi,чиї вони б не були.Воняє вiд свиней,цапи вонючi.