а ядро ммг? три отвора є? тре тепер гармату шукати під те ядро. поставити тую гармату у дворі перед дверима та на великі свята салют феєрверкувати на радість родині та заздрість сусідам.
Все хлопци ,пропав Громов.Жинка видводить на ро роботу та зустричаэ.Даже по телефону розмовляэ на перерывах миж парами.Хотив на лавочку виманити-нэ в какую нэ поддаэться.
а щож то стало? невже скочив у гречку а жінка спалила? і що ж то воно буде тепер? мо якось можна його визволити? наприклад написати возвання до жінки та узяти його на поруки, насварити привселюдно щоб він два чесне-благородне що більш так не буде погано вчиняти. ну це щоб жінка бачила що він став на шлях виправлення. га?
ти теж будь обережним! щоб і тебе така доля неспідкала. а мені нестрашно! моя знає що цицьки то наше вссьо та цицьки врятують світ. то незвертає уваги що я цицьки роздивляюсь. ти цей. склади ліпше розумну петицію до жінки Громоффа щоб врятувати хлопа від тяжкої неволі, а ми підпишимось усі.
Найрозумнішим у такій ситуації буде не лізти взагалі. Якщо людина потребує нашої допомоги, то знайде спосіб дати знак. А якщо не знаючи предмету влізти з якимись петиціями у чужі сімейні питання, то можна мати смішний вигляд (у кращому випадку).
от і доручаю тобі достаменно розібратись у цій непростій життевій ситуації і завтра на ронок чекаю на доклада.
Часом не отруїлися?Перед тим.як їсти *сало запечене в духовкі* Тре на пробу *важдю*відправити.А що таке духовка? В мене їхнемало.і всі різні.Одна молодша.але *духовка*не дуже.в тії що підстаркувата.*духовка*огого.але не гріє(мать прогоріла)
Та це вин на словах грозный,а ведома всиих ссить,доки не напьэться .Потом мечется по городу-ховаэться.Тато до шукаэ по знайомих.Короче просипаэться у нього циганська душа.Як повертаэться з мандрив то смирны'й и слухняный,до наступного разу.
Ну махном не махном а на тачанкє прокатитися з вітерком то діло но для цього ще треба знайти ще одне колЁссо,бо одне(старовинноє) викопаємо як припхаємся на цій неділі і ще де коней брати? Та й кулемета вмене ще нема!
то не сидіти треба у холодочку а барти лопату та йти шукати того кулемета, два. та решту колес. щоб таратайка була по кошерному фень-шую.
По причині церковного свята в селі<що підтверджувала гучна стрілянина майже як на китайський новий рік> ми не стали щось свердлити а також тяґти в село.залишили в надійному місці<лишилося знайти гармату))))))))>як і бімбу десь 45 кал.<фото має rondon закинути>