Звіт про покопухи у суботу,розвідка у старовинного села якого дуже давно нема.Припхалися,МД сказився,дуже багато чорного,прошлись по чорних сігналах,мотлох,якійсь писпособи,ресори,підкови,колеса!!!!!,манюню викопали а старовине колесо зоставили на потім(недокопали),везе мені на колЁсса а монеТТу не знайшли(все попереду) А по війні то моськи,ппш,маузери,ціла парон (ракетниця зелений колір),діск ппш гнутий а мені найкраще то лопатка і щось від оптіки(гуглів і незнайшов) ото так відсвяткували день міста Жовті Води!
Інститут скліфасовського?логово звіра?берлога мєдведя-людоєда?відділення для шизіків,чи параноїків?хіба я не вгадав?де мій приз?
Вот залез на мовзолей толстый ,жирный бармалей.Брови толстые,густые-речи длинные пустые,Он и маршал и герой - отгадайте кто такой?Кто загадки даст ответ,тот получит 10 лет.
а ото що таке? жопка від гарматної гільзи чи що? та ну оно! на шостій, сьомій та восмій світлинах як дивитися то ліворуч від запальнички?
ми оце прямо обпісялися від радощи за вас. нарешті ви скуштували печене сало. але де знахідки? бо печене чи варене сало то звичано добре але ми все таки тут переважно копарі тому спочатку знахідки а вже після розповідь про те як сирітка в попа обідала(с)
так ми ж не москалі щоб у немиті пляшки горілку лити. треба всьо ретельно помити щоб і самому можна було чарочку хильнути і перед людми соромно не було що пляшка грязна та ще і миша там плаває.
от тілько нетреба тут казочки діда панаса розповідати. я від вас ще не требаува сплачувати відсотки. оно дядько буч виставив що нарив і нічого. ніхто з нього відсотка не требує та не зазіхає на його хабар. отакоєот
там попільничка антуражна. я теж таку хочу, але маю надію що сам знайду собі. і а ні ну то ні. мо куплю якуюсь гарматну гільзу та зроблю.
ну то ваша справа. а мо ви цей. інтернетний копарь? тільки чужими світлинами у знахідках хвалитесь і всьо. га?
та який там чорт кинув. кинуш тут коли новини такі з грудня місяця. тільки цигаркою і запокоююсь, посмалиш наче полегшало. розумію що сам себе обманюю але нічого зробити неможу, звичка та багаторічна.