Ви ніби описуєте мою місцину - в мене 2/3 городу сухо і порівняно тепло, а де вище 700 метрів сніг і зараз ціла завірюха з неба паде (а 150 метрів нижче навіть крапля не впаде). То є звичайна ситуація для низькогіря і переходу на рівнини.
Тіпу: Поздоровляєм нашого дідуся,якому виповнилось 98років і просимо поставити йому у привітання гарну пісню. "Пий козаче на цім світі,на тім світі не дадудь!"?
Таке бачив в горах неодноразово. По низах солнце,по верхах сніг сипле. А тут яма, відносно міста,на одному краю сніг,на другому тепліше,чим будь де.
Я вам расскажу одну историю ...возле моей работы есть фирма которая работает по металлу , так вот я как то подошел к ребятам со своим очередным изречением по арабский , люблю я знаете ли , читать и писать по арабски...а изречение было примерно вот таким...старинная арабская пословица гласит : камни бросают в плодоносящее дерево , дерево которое не приносит плодов , камней не бросают ... Ну это то , что вы делаете сейчас по отношению ко мне ...
Так вот один из ребят , прочитав мою арабскую вязь , сказал , что в предложении есть ошибка в огласовке ...я в шоке...! Оказалось , рыжий парень из украины служил в спецназе - мистааравим , подразделение которое " косит" под арабов и действует на территории сектора Газы...
Не все беріть до серця,тут тема ,де більше люблять юмор,яж вам писав що навіть сестра була замужем за вашим казахським німцем,а я вже років 25 маю файний гешефт з вашими жидами німецькими ,в яких теж все закінчується на ....штейн, і...ман!І всі вони коли приїздять в гості ,люблять сало,горілку і наших дівчат!
Коль ха-кавод ла хэм! Коль ха кавод! Не ображайтесь коли Вам здалось що я маю до Вас якусь неповагу - зовсім ні ! Адже і Ви , як і всі ми тут - відпочиваємо та спілкуємось на різні теми , хоч з самого початку було задумано автором теми спілкування в обмеженому форматі з прив'язкою до спільного хоббі - військово-історичного пошуку з використання сучасних приладів та технологій . То ж і спектр жартів та вподобань розширився . Маю чесно визнати що не відчуваю любові до наших сучасних напів-жидів при владі та недожидів що топили в крові мій народ протягом минулого століття , адже досить багато зла та безладу вони принесли моєму народові та державі й саме зараз та саме своєю жагою до наживи та нехтуванням наших етнічних інтересів та навіть зневажаючи своїх братів по крові що мали необачність народитись в бідних та чесних батьків та залишились жити тут без захисту ізраїльських законів . Але державу Ізраїль та громадян тої сильної держави я щиро поважаю та бажаю їм тільки добра та мудрості їхнім правителям . Ніяка інша держава не мала в себе так багато ворогів та не була так довго та постійно в стані війни , при всьому цьому спромоглась в пустелі створити рай земний для своїх громадян , ніхто не заслуговує на більшу повагу як ізраїлький народ що здатний цілодобово бути в стані війни та мати постійно при собі зброю , при цьому навіть не думати про спокусу використання тої зброї для вчинення злочину проти людини за для здійснення крадіжки чи підтвердження зверхнього статусу над слабкішим .
Но обратите внимание - не палился!!!! Тут видать терористы были либо дебилы, либо дальтоники. Вот мне всегда было интересно - за кого они играют в Контр Страйк?
А що було в грудні 44 року...december 1944! Я навіть тепер знаю що ...родился лидер китайских коммунистов Мао Цзэдун тільки рік не той...
Здались вам ті терористи.....були б ви льотчиком....в Африці платять грубі гроші найманцям...особливо хто на Сушці літає...
На вертольоті я літав ше в школі десь. Чи то інститут був. Курс перший мабуть. Коли горілку з пивом мішав. Правда шо за модель вертольота не знаю. Може сушка. Фіг його знає.
Мій колега,теж бувший вертольотчик чи як там правильно.... раз 7 тропічною малярією прохворів...тепер має купу болячок з африки,зате заробив стартовий капітал...в Гвіне\ чи десь там в околицях ьеж непогано можна заробити якщо вмієш на хелікоптерах літати.