так! ану мо мені на скуштувати з обох по три. ні! по пять кіл і того і іншого. мо воно не по кошерному фень-шую чи ще якесь неправовірне. треба вживати тілько сертіфіковані харчі. а для цього я повинен видати довідку що всьо добре і їсти таке можна.
Раньше после изготовления смальца оставались шкварки,запускал их через мясорубку и добавлял жареный лук-очень вкусная закуска получалась.Брал в командировку трехлитровую банку-и супец варил и кулешу-всем нравилось.
так я ж на пять лет маложе за тебе(с) а сало дуже тоненькими шматочками порізали що воно аж прозоре тому і не побачив відразу.
Ну то вже дуже самокритично,не завжди ж є можливість,час і тд.нам сьогодні всі фактори+ погода зійшлись!і то добре,бо вже гримить і лиє,як дурне.але то нічо,я дощову погоду теж люблю-помагає відпочити від роботи.хоча в дощ та грозу не покопаєш((((((
Варить на світлі, а холодник з нержавійки, там змійовик в тубі з нержавійки заварений, крізь нього вода проходить для охолодження
я ото увора мабуть обіцяв показати ножа з людьскою ногою замість руківья так от дивіться та заздріть. бо в усіх ножі з козєю ніжкою а в мене з людською. ексклюзів. отакоєот.
я вже казав що пристойна людина у пристойному товаристві та під добру закусь може випити або багато або дуже багато. і після цього ще і працювати
Особисто я роблю щось одне: або працюю, або відпочиваю. А паралельно не люблю, бо то ні роботи ні відпочинку.
А оце результат мого бутлєгерства 12 л. Правда на 8-ми літрову не вистачило, треба знов брагу бадяжити
Ясно.недавно сам борщик ставив бо прийшлося варення зацукрене рятувати.але борщик вийшов!+55! це вже готового до вжитку продукту.а так попервах було+70.та такий гарячий борщ не всяк подужає))))))
тоді давай розберемось що для тебе є праця а що відпочинок. я так зрозумів що коп то відпочинок а от прозоре варення ложкою сьорбати то є тєжка та муторна праця? то так я зрозумів. га питаю.