В темі АТО мене забанили навічно. Через те шо запитував у активістів війни "...а чого це ВИ ще не на війні? якшо такі патріоти"
все вірно.ось ми сьогодні були в лісі<замість сидіти біля ящика>.трішки покопали.фото знахідок трохи згодом.я як завжди мусив вчудити-знайшов ядро.спочатку було страшнувато,а як зрозумів що це-добряче посміялись.натомість комради знайшли бімбу.після фото зарили назад.ну і ще дещо по мелочі.<комрад rondon закине в хлам>.але відпочинок вдався.
САЛОм алєйкум шановні!!! Як ся маєте? Я оце займався дуже корисною для мого блага справою і оце звільнився
Кстати о лопете-пошел на рынок и купил чешскую.Никто против Чехии ничего не имеет?Лопата супер-неубиваемая-110см,тяжеловатая,но сталюка очень и очень крепкая.Корни рубит на ура.
таке! щоб ми ото сіли канапками з салом підобідати та кави посьрбати а ви ото прибігли невідомо звідки та сказали ану хлопці я бачу що в вас таке все смачне бо ви про це у буднях писали та і позїдали все наше сало та висьрбали усю каву а нам тільки хліб та ворда залишилась?! ні! нічого я нескажу що з їжі та питва на коп беру. та і другим нераджу.
Кожна нормальна людина повинна мати свій стратегічний запас свинячого сала та кави. А пошуківець тим паче
"...півлітра, закуску, помидорчики, сало, я люблю, щоб у мене все по-людськи було..." (с) Якось отак:
Осьо ми з русланом100 обмінювались секретами їжі копача. Як руслан, мої сендвічі зі смальцем і цибулею, смачні?
ну всьо! ховайся хто може і хто неможе. в мене нічого нема. я бідніший за церковну мишу @ASKOT1 йдіть всі до нього в нього і сало драконяче і патяхвона і чайок з самоварьі
Щось ти геть поганий зробився. Нижче консервної банки із світлою етикеткою. Посередині фото, роззуй очі.
Доброго вечора. Сьогодні єдиний раз за серпень вирвався на 4 години по вибитих місцях пробігтися. Є одне місце де зрідка попадаються довоєнні австрійські манліхери.Сьогодні кілька гільз 1909-1911 років і один цілий 1905. Ну і ще вперше в житті попалась свинцева пломби - напевне сучасна, а втім хто знає... З одного боку якась надто видовжена буква М з іншого цифри 1300. Я в цьому нічого не смислю, пробував щось шукати, але безуспішно... ну і кілька днів тому був сильний дощ і потічок біля городу вийшов з берегів - сьогодні дивлюся, щось принесла вода. Виявився значок "30 років Українського товариства охорони природи". але, щось на душі неспокійно, навіть ліс не заспокоює...