Я думаю, проблема более глубокая - влияние на самосознание людей, и как ни банально звучит - зомбирование в определённом смысле, навязывание стереотипов, моделей поведения, а главное - отвлечение ( я бы даже сказал - "отключение") от реальных событий в жизни.
але які гарні імя після цих срі алів коровам, козам та свиням бавали. а за дівчат взагалі мовчу, та ліана, та маріана, а та взагалі розалія. красіво б...(с)
За дівчат не знаю.не чув .А кози і корови таки да.гарні імена.А свиней в нас називають жидівськими іменнами.щоб росли як проценти в жида.І щоб сало було кошерне.
У вас Розалія можливо і екзотика. У нас же це ім'я було одне з найпопулярніших у 19 та першій половині 20 століття. Зараз живим "Розкам" за 60 років. Так що в світі нема нічого нового - тільки трохи забуте старе...
та в нас теж колись рози були, переважно соломонівни т абрамівни. рараз ні. ті що були вже повмирали а ноі або до ждостану переїхали або по іншому звуться. мабуть маскуються та перехоуються від жидобндерівців
У нас як справжніх жидобандерівців (чи може бандерожидів?) Рози були Іванівни, Василівни, Петрівни. А от у Соломонів і Абрамів популярними були Сурки і Рифки та Дітлі (за архівними документами).
так то ж в вас. а в нас трохи по іншому. колись жидів в нас було багат, було таке собі жидівське містечко. це з архівів але минали часи, бунт, війна поменшало жидів потім всі ці репресії, колгоспи та голодомори і жидиі ще поменшало а потім знов війна та голоромор і знов жидів поменшало а як кордон ідкрили то майже жидів і нестало. був в нас лікарь дитячий жид. а за сумісництвом краєзнавець то як приходив до редакції коли я там працюв, то постійно розповідав анекдоти про жидів і жида назив жидів. отакоєот
Съездил,покопал.Находки манлихеры на которые Громов анонирует,и нашел наконечник копья.Как достучусь до Саши выложу на ваш суд.
як то кажуть. єслі в сєрцє двєрь закріта нада в пєчєнь пастучатса підіть та погрюкайте куцопалом у шибку.
а оце частина того що я знайшов сьогодні. інше просто забув. мо хто підкаже що то за куля. довжина 63 мм. діаметер приблизно 13 мм. може то від бравнінга, кулемета той що 50 калібру?
Ота штука з оргскла.то ручка під пера.дуже незручна.мозолі на пальцях від тії писанини.Куля можливо ДШК.тілько що ходив дивився бравнінга.не такі.Низ звужується.а у вас рівний.
та я їй писати незбираюсь. перо вставлю та покладу на поличку до іншої але та кругла і була у використанні а ця ні, новенька, муха не туво, не сиділа. ще і ціна аж цілих 29 копійок. а що до кули то тільки припущення бо дшк теж трохи інші. ну та то нічого. закину у розділ по кулям най там визначать щоб задарма штани перед компами не просиджували.
а кого саме він буде присипляти? пана Громоффа чи безневинну цнотливу студентку яка піддалась на умовляння та пішла з малознайомим аналогопатпмом до його темної оселі. до речі а папа чий? його чи жінчин? бо якщо його то то одне але якщо жінчин то тоді справа геть інша. тоді все набагато жахливіше
Папа його,але мени по секрету казав,що його походеньки йому дуже дорого обходяться.Думаю зовсим не приспить,яле Сашок може писля пробудження може почати спивати жиночим голосом.
так мо його туво? на гінеколога перевчити. і буде як в тім анекдоті про гінеколога та повію яку він вбив