ви із собою берете яйці? і як? коли хабару більще з яйцями чи без них. я сі чув що якщо брати з собою яйці то з яйцями до дому і прийдеш, замість хабару. от і питаю бо дуже цікаво.
То ж дай дикому Льохі фотоапарат в руки То він там щось не те наклацав,я йому на відео ставив. Чесне благородне слово
та по справах і може вийде до тебе заскочити на пів дня. так що готуйся. начищай самоварів щоб блищали як в кота яйці та накручуй патяфона щоб аж до київа гуло!
а де се пані Ова зникла? чи ви її десь загубили коли з гвінтівками по хащах бігали та чужу кашу жерли?
наступного разу звртайте увагу бо ви нам потрібні. бо ви ще нам обіцяли розповісти про місця де німцьких хабар лежить горами і ніхто його не копає.
Добре, надалі буду уважніше дивитися. А от що до місця де ніхто не копає- на останньому виїзді побачили, що вже риють і вздовж і впоперек. Уся висотка вже як поле з під картоплі- всюди свіжі ямки, навіть не засипані Якась редиска вже там шастала
отже з цього треба робити висновок що піч може і почекати трохи, а ось не вибиті місця чекати не будуть. співчуваю вам що вас хтось випередив.
Згадайте кому Ви про це місце розповідали після останнього виходу, чи хто Вас там бачив, от і взнаєте, як зовуть ту редиску, та скажіть їй, що кидати незакопані ямки - вкрай дурний тон .
Ну не розповідали точно ні кому. А хто міг бачити... Хто його знає. А за ямки не зариті згоден цілком- неподобство.
ну то як то що зробиш?! як вже казав камрад Алекс треба вирахувати того кому ви казали про те місце та піти і провести виховну роботу та відібрати увесь хабар що є в наявності щоб іншим разом не було бажання по чужих місцях лазити.