Сьогодні одна особа проїла мені нерви,рве на собі рубаху,труси і жує галстука що в Кожанці в ставу є танка німечеська,питаю про внучку та сомиків і єнотів,морозиться типу моя твоя не поніма,ану хто що порадить з цим розумником робить???????????
привязати каміня до задньої ноги та пустити пірнати. якщо танк є то дати ключ від кайданів а якщо нема то буде замість сомика чи онучки.
"Розкажу я тобі одну історію, Альошенько. А ти послухаєш, і зробиш висновки". (с) Одного разу у 2012 році операм з міліції потрібен був показник, хабар. Вони підійшли до питання доволі креативно, і до кожанського голови Дузенка звернувся засланий козачок, який розповів історію про танк в болоті/ставку (безумовно, Тигр за мільйон євро ), і потребу взяти болото в оренду, щоб тую Тигру звідти дістати. Безумовно, пообіцяв, що голові теж відлистають. Голова радо погодився, та коли козачок прийшов з грішми, голову припакували. А історія про танк в болоті залишилася. Ось, писали: http://ykrnews.com/proisshestvija/p-d-ki-vom-ide-v-ina-za-tank-chas-v-v.html Разом з тим, може, про танк і правда. Тільки підіймати його ніхто не збирався, а все писалося під того жадібного голову. З ним, до речі, начебто Похабич навіть був знайомий.
Нда,а все таки надія була,і скоріш за все сомиків в ставку нема,а внучка на Привокзальці в Фастові сир та сметану продає
Мені подобається,вже 3 роки,поки заміни не бачу,це тесоро тежон на мєлочь,універсальність аські і супер настрйкі мінелаба,+автономність.
Не переймайтеся. Якщо вже так цікаво, то приблизно знаю, де в тій же таки річці Кам"янці справді є бронеоб"єкт. Не Тигр, щоправда, а начебто радянський бронеавтомобіль. Але є. Тільки навряд чи хто дасть його дістати.
Нє,не треба мені танків,тут в лісі рейки треба рятувати щоб ніхто не вкрав та не згиржавили,а щось часу не вистачає
та оце хочу деуса продать щоб акумулятор до біоніка купить і прошивку нову краще три пінпоінтера і трикутником