Вітаю панство з п"ятницею! Африкан Свиридович. От ви напрасно питаєтесь, Саломон Самсонович, найті у Вальки якусь естетику, отталківаясь от антропоморфності. (с)
Доброго дня Хоч і весна,але ще холодно таку кількість бабья роздягать,та світить не тільки сісьгі але й задниці
ну от скажіть мені. що то вони собі за моду узяли голі дупи у вікно тицяти та цицьки у форточки показувать.гаявасуважнопитаю
ліпше за дня/я вночі сплю.ну коли не на роботі/.а будити куцопалом в шибку?не варто.нерви шалять.мо і під ноги шось впасти.краще шекелями в гамані над вухом трясти.ну тіпа так.дивитись з 51,15https://www.youtube.com/watch?v=pTnB2yh2hP8
нє. ми так не можемо. нам таке не по кошерному фень-шую. тілько дощовою ніччю, тілько куцопалом у шибку.
ага!/я сам в дощівку люблю гуляти.а ше осінньою....та то капець!/ну на крайняк-в мене там свояк.на люфттвафен вчиться.скине...пару крейцарів
з сьогодняшнього дня проценти віддаються тільки в виді тумаків та підсрачників. Пригріли камуняку циганську змію на свою голову. Геть жида і самозванця! Палим шини, канцерватора до дяді в рАстов!!!!
Ну і навіщо,чоловік собі трохи заробляє,правда трохи незвичним методом,копієчку до копієчку,шекель до шекеля,а потім все нажите непосильним та незвичним трудом безвоздмєзно розділить по братньому між всіма тут присутніми,то є по комуністичному
Брратва мож хто зна де дешевш на Газелю ресори задні накупити? а то по цих дорогах доїздивсь.. ХЗ як доїхав.