всьо. розібрався, підказали добрі люди. тепер знаю що з пилкою робити. отакоєот пане Бека красно дякую
Ось відео про використання георежиму на Террі-705: Так, я звернув увагу. Як не дивно, ти поводишся пристойно, а Старий хуліганить. Зазвичай буває навпаки.
пан Р. ще казав вам передати щоб зняли глушник і почистили, теж глохнуть може. Я в свій лив бензину трішки і підпалював, така кака там вигорала, ужс.
я завжди себе поводжу так. то ті незамічаєш просто. а отой камуняка жидівський постійно себе поводе як пяний кацап на мітигну. ну що поробиш. на то він і камуняка.
ведмідь жере переважно рибу, білий маєтся на увазі. а сьогодні четвер, хоч я вважав що понеділок, тож четвер кінчається-п'ятниця поченається. отакоєот
Не спирт точно!А що ж тоді вони всипали??Якась субстанція була,схожа на патоку,і бенз солоденький був,стартер мотора не крутив,мене на шворкі в автопарк тягли...І карб вимивав теплою водою,теж коричневе шось було.
Я не з'явився, я просто тут є і терра не унікальна, фізика у всіх одна; просто я по хуторам та монетам майже не їжджу а у скіфів самий паршивий сигнал це нак з оловянистої бронзи вертикально от його чує кольором аж до зникнення сигналу, треба тільки слухати звук та здвинути баланс після налаштування. Тонального фона в моїй Террі нема.
якщо вже мова про пилки пішла, хто знає де шукать (якщо він там є) якийсь клапан в бензобаку. Бо пиляєш хвилин п'ять, починає захлинатись, відкрив-закрив кришку ББ, знов гуде…хвилин п'ять
Та біс їх знає,я на ту бригаду після того не їздив,решту жнив вони обід і полудень на підводі розвозили(завгар до мене гарно відносився,я його перед цим добряче виручив) то тих дівок так покарали
Нэ надо психовать,я пишу то что знаю.Даже огромный кельт на большой глубине из за патины дает черно белый сигнал.У вас видимо больное самолюбие,раз вы утверждаете что не появились а просто были всегда.У вас синдром бога.Больше спорить с вами не собираюсь - как горохом об стенку......
прям як новості з ерефії,(шо нема те видумаю) , шоб то я спорив чи комусь щось доказував, просвітницьку діяльність на ниві металопошуку я вже давно не веду, так копаю помаленьку древніх.