Якщо використовувати георежим то тре пріобресть Т705, у 50 і 505 його нема або достати із ящика Вайтс ХЛТ з режимом міксмоде до якого террам з георежимом як до місяця пішки Але все теє предпочтітєльно на відносно чистих місцях, як наприклад скіфські зольники а не хутори, або чешую добивати.
це на мапєді чи на авто? якщо на авто то почистить регулятор холостого ходу ще може вода в карб. попасти, я сьогодні з своїм піпелацом грався все перечистив, починала тупо сіпатись при рухі зажигу перебрав то наче зараз гут. завтра ще підналаштую.
та якщо циган подсосом подсосовать буде, то копитом в лоба получить. гарна в пана Бу. кібітка, одне погано що вихлопна в кабіну.
Забита сєточка в карбюраторі, зніміть повітряний фільтр побачте кіко там шмурдяка пильного. Чистить тільки, або в магазин по новий карбюратор.
Чому ненадо, моя з 2008 як годинник на скіфах працює, воно бачите лі, терра террі рознь, як і оператор оператору ну і трохи з інструкцією мінелабівці напартачили.
Хлопц1 передайте идолопоклоннику що у него забита сэточка у карбюратору,та перегрив вин мабудь пилку,а ще глушник може бути забитий.
Ага!!!Невийде!Щей як виде!!Мені в Газон 2 бляді насипали ківш цукру,баку хана,карб перебирав і перемивав,вобщім 2 дні камасутрився.І за що?На гульки їх не повіз,кузви такі!!!
Не зовсім унікальна, хоча коллеги і говорять що її потрібно в поліклініку здать, для опитов; просто треба більше слухати(в навушниках) а не на екран дивитись та трохи погратись з грунтобалансом після налаштування.