Так і я теж совавсь по ріллі, але в Вас сухо, а в нас чернозем на берцаки наліпа, тягав ноги півтори години та плюнув на такий коп, із знахідок лисий оловьянний гудзик, підковка та пів кіла люміньок.Завтра після праці знов піду
Та й я люміні накопав десь кіла 1,5,і чорного добіса.А скілько там було безкозирок з горілчани бутилок,вони мабуть снитимуться мені.Ще десь гирька була,мабуть у мішку з черметом.
заздрять мовчки. поки ти карячився біля того горобчика я робив добру справу, дзижчав на вухо тещи бензопилкою а вона за це нагодувала мене вареничками з сиром. ледь цілу мисяку впорав, але що ж поробиш не можна ображати тещу тож і мусив прикласти зусиль щоб подолати ті вареники. а оце сидю собі та і гадаю а чи не насмажити собі яєчні на салі бо щось так сала хочу аж неможу. хоч і нема куди вже їсти. тим більш що я сало за новою рецептурою засолив і ще нескуштував ще. воно достигнути повинно було. але мать вже стигле.
Бряхня.Відпустки немає.вихідних немає.лікарняних немає.Залишається дуже тєжко арбайтати.І замітьте-КОЖЕН ДЕНЬ.Сьогодні прокотивсу до лісу.Трішки дровець.5к 1931.2к 1936.15 к.1956.чермету до 5 кіл.Шукав гарду
Так в нас теж усі городи засіяні цим добром, і саме пічальне шо треба копати ті сігнали, бо срібна монетка такий саме ВДІ видае шо і бескозирка.
Гарди до теї стамески і небуло,вона однієї породи з тим напівтрупом що я трохи раніш випорпав,ціна на Вашу приємно порадує
Новий спосіб оббирання тещі,бензопилку до горла і вареники,яйка,сало,сир та сметана видається майже добровільно
Так а чиїх він буде той меч? Ви наче казали шо то спата в Вас? То получаеться рімська зброя, або черняхів? Бо читав шо кельти їх придумали.
напевно такі мечі використовували не тільки кельти та римляни,скоріш за все це було в той час типу калашмата