запхай собі знаєш шо? десь тинявся цілий день, а тепер прийшло і грубить тут порядним людям. Циган, жид і камуняка і все одна людина...ай яй яй...
Нормальна курка. І на смак вийшла чудова. Іще тортом заїв та запив глинтвейном, щось шкіра на животі так натягнулася, аж очі закриваються...
так цілю незадавався знайти щось, так прогулявся, подихав свіжим повітрям, та і лінь було деякі сигнали копать, он камради копали
Дружині сподобається будете тепер біля плити стояти а вона грубі гроші заробляти.. не тре було смачно так робити
За грубі гроші собі залиш. У мене охорона праці та спецодяг безкоштовно. Іще й торт з глинтвейном бонусом.
пяничка та лайдак. до речі. ти знаєш що солодке псує не тілько хігуру але і норов. з норовом в тебе вже і так геть кепсько а тепер ще і хвігуру спортиш. будиш що той колобок, у двері непролазитимиш і їх прийдеться з боків вирізати
1. Глинтвейн безалкогольний. Але зовсім не гірший від звичайного. 2. За фігуру не переживаю, адже я стрункий мов кипарис. 3. Може у мене і "характер скверніьй", зате всі кажуть, що я людина гарна. Зараз заліз у Педівікію, подивився за 8 березня. Гляньте, яка цікава картина, у більшості країн звичайний день: