Це треба на вулицю йти, а малих туди тягнути не хочеться, бо грязько та сиро. Мені шашлик готувати якраз простіше, значний досвід є. А курку раніше не готував.
Так.... піду попрацюю............... народу тьма..................... стара древня традиція.............. на 8 Березня кататися на картингах
Не спалив. Ось фото, виглядає нормально, і пахне доволі смачно. Тепер дочекатися дружину, і можна за стіл. "Кости будем бросать в кувшин" (с)
Так................. пішов я мабуть на вечерю У нас там сьогодні плов і салат "Днестр". Заодно гляну що там Дзідзьо в Концерт Холі чудить ПиСи: роздраконив мене своєю куркою з овочами..............
Приїхали з копу, знахідок ніц, але погодка класна, а в лісі, тиша така , відпочив короч. Мілочовку рейсер ціпляє гарно, 6 фото,
Надворі туманисько, за 10 метрів вже муть. Суміш ароматів просто зачаровує: пахтить шашликами, з-за річки несе паленими скатами (мабуть репетиція майдану в когось) і до всього цього домішується нотка свинарника. Краса))
Наша Галя балувана,олівьє це банально.....наліпіть равіоллі! Всіх вітаю з щасливим фіналом дня 8 березня.....я про мужчин. Дай бог нам здоров"я ще не один рік пережити такі не прості дні .....
Ой не грішіть...це в піст такі світлини показувати.....краще постну горілку пити і кашувати прошлорічними опеньками маринованими.