то значить конспектувати леніна тобі можна, а вітати жінок ні? Ти ведеш себе як твій наставник, старий сіфілітик ульянов. Крупські сказав що пішов до коханки, коханкці сказав що пішов до крупської! А сам "габотать, габотать і габотать ". Непослідовний ти для жида, але як для цигана то в самий раз!
Злі язики бають, що старий Крупський з Арманд хороводи водив: Але правда то чи ні, хто вже скаже? Арманд у 1913 році: Що цікаво, Арманд та Крупська товаришували:
ти ж мабуть сам знаєш, що з подругами жінок найчастіше жінкам роги наставляють...знаю кучу таких ситуацій та й сам колись по молодості чуть не попав в таку) п.с. А жидовка на фото зачотна. Гарна пара була б Дмитру Миколайовичу Ульянішкіну. До речі де це він? Пролісками баригує жидяра?
У молодості - симпатична. Старша вже зовсім не дуже. У старого Крупського був трохи збочений смак. Пан Дмитро не "пролісками барижить", а користуючись нагодою кує гешефт, поки гарячий. Про гарну пару (просто про пару):
Чесно признаюсь,не копав і в трухани дєвкам не дивився,але випив з особами жегського роду напевно кіло всяких напітків(не слабоалкогольних),то зробив висновок,вони не слабий пол,а навпаки дуже непоганопющий,на вокзалі по приїзду мене зустріла моя половинка???Поставила кілька капостних запитань та відпустила на вільні хліба,але забила стрілку на 18.30????Чуть що я не віноват
Поки дружина на праці, заробляє грубі шекелі, намагаюся приготувати курку з овочами. Перша в житті спроба.
В7 мої вітання ! Зранку гайнули за світочі з комрадами трохи пкопати ... Ну що сказати ... Обіцяного царизму так і не знайшли, зате советів наколупали та металолому від душі, а мені навіть татарський пул випав. Хоч він й мідний, але дуже дорогий для мене, бо перший, отакеєот ... Коли зпід ніг вискочив фазан, мало адріналіну в штани не наклав, а коли кабани почали похрюкувати в кущах, одразу до машини повернув _))) Хто спитає за світлини, той редиска _)))
Все вийде В рукаві вона сама спечеться як потрібно Нема там нічого мега складного Тільки треба в фіналі розрізати верх рукава,і дати їй ще трохи підрум"янитись. Давай фотку Хоч не спалив ??? ПиСи : ............... бл.....дь як я хочу їсти ...... я на роботі.......... гороховим супом годували.....................
Десь не видко любителя світлин. Чи то іще не всі підсніжники розпродав, чи то пішов тещу об"їдати... Поки що не спалив, іще півгодини. За скільки хвилин до фіналу треба розрізати? Гугл підказує:
Хвилин за 10-15. Тільки розрізай рукав зверху повністю від хвостика до хвостика. Можеш ще потім краї обрізать трохи,щоб не закривався рукав сам по собі. Одним словом зріж верх рукава. Я так зазвичай смажу бедерця або гомілки. У сливовому соусі замаринував і в рукав.Смакота.