На хабаря не потягне,а от на неправомірну вигоду буде в самий раз,протокол про корупцію і штраф,але можна домовитись
наче і не північ. а в мене у дворі вже підсніжники починають розквітати та проліски, крокуси теж незабаром почнуть квітнути, повилазили вже
ви що хочете мене по миру пустити? тут і так одні збитки. лямпу поломану прислали. а саме головне що не у дорозі поломилась, не від кривих рук новопоштівських пахолків а була заздалегідь підступно зіпсована і в такому вигляді відправлена мені. і аж по ці пори ніяких вибачень та інших компенсацій я від тої падлюка Похабича не отримав. отакоєот. а ви кажете знизити відсотки посполитим
В місті теж весна а от на полі .......... снігу в нас було багацько в цьому році і зима по календарю. Це ще ми на південному схилі були.
Ох , и сильны же в людях стереотипы ...я вчера после работы заехал в свинарник ( так мы тут называем русские магазины ) ) купил свиных стеков , а жена пожарила , ммм...вкуснотища !!!
Вітаю панство +6С, туман, сидів вчора за картами, то ото ще одну корчму надибав, таки дід правильно розказував що була, але на картах нема мабуть шинкар жадібний був, та картографу невідстігнув щоб позначив, ото так і була корчма з клунею аж до революції
Я вам по секрету скажу ...у меня сын учится в религиозной школе , а папаша Третий Рейх коллекционирует ...
Доброго дня, туман сиро на гілках краплі, а обіцяли сонячну погоду. От і вір метеорологам. Мать плюну на все та полізу на ріллю.
таке. я їх для себе купляв та саджав щоб в мене було харашо і красиво. а кому треба то най собі теж посадять. бо їх і так мало залишилось бо через тоє камуняцьке вастьмоємарта тії квіти повинищували. отакоєот
Вітаю панство! Надіюся, всі вже привітали своїх жінок та дівчат зі святом чи просто з добрим ранком, та зручно і приємно вмостилися на дивані. Правильна для сьогодні весняна пісня: Не вподобляйтеся Ахметову. У нього вирощені ним же лугандони заводи позабирали, значить треба підняти плату за світло посполитим. Фото де? Бо ж нам цікаво. А, як відомо, "цікавість - то шлях у майбутнє" (с)
тую курву татарсько-кацапську тре було ще у 14 за ноги привязати до його ж геликів та смикнути у різні боки. а гудка у сраку вставити щоб красіво гудів. разом з тим жидом тарутою.
агі. з пурімом. та днйом раждєнія кляри цицкін та рози шлюхсімбург. двух хвойд камуняцьких. ой і праздничок жеж гарний. тьху!
Промовчу, бо обіцяв перед панством, що за політику не буду. Не хочеш - не святкуй. Адже ніхто не примушує. Мені не шкода зайвий раз щось дружині подарувати а також подзвонити знайомим дівчатам, та сказати добрі слова. Тим більше, що ніхто з них про Клару не знає. Максимум, знають про ту, що у Карла украла корали. А Роза - то взагалі квітка.