Народ радить уважно перевіряти накопане: https://reibert.info/threads/mini-kladik-otkryl-sezon.874997/#post-9556278
Добрий вечір добрим людям ! Нарешті припхався з чергового турне , родичів вигнав подомам бо хату засрали й припаси пожерли-випили , трафік перебрали , за комірне не сплачували , з сусідами посрались навіть тут відмітились - то курвакум ... Тепер все треба випрати , почистити , прибратись , дещо підлатати , а потім відпочинок , баня та малесенькі "розваги" з величезними ... ну отими шо в п'ятницю . То у Вас в Коломиї дитячі пустощі в порівнянні з тим шо в нас сьогодні творилось в місті - китайські мегаполіси відпочивають ... Вперше побачив як за місце на стоянці побились водії та їхні фрау , а доки ті чубились - на те місце заїхала газелька з двома веселими хлопаками що жерли пиріжки та знімали то всьо на тіліфони . Коло ашанів та епіцентрів не було місця навіть для малесенького смартика аби припаркуватись , а безпорадних полюціянтів тьматьмущаааа ! Навіть не гербували зупиняти на трасі відомчі автівки та принюхуватись в надії на "святкові аромати" у вихлопах від водіїв , а в місті за годину бачив двічі як тих інопланетян з блималками штурхали необачні та очпуївші від такої інтенсивності руху до сьогодні спокійні водії . Корочь - з наступаючим завтрішнім апокаліпсисом вас , камеради !
Правільно ! І причому кожного вечора та вдень як завіщав нам відомий митець ! http://iplayer.fm/song/68150928/Ukraina_-_Telok_treba...pizdit_a_pizdit_nado_lomom/
хтоб казав. зламав ценну вєсч, тобто лямпу. так мало того але то ж моя лямпа. гад. ні не так. ГАД! от так правільно буде
та що там їсти? я оно влітку пів казана кулішу зїв і іще б зів але я людина чемна та вихована і мусив залишити товарищам щоб вони голодними небули. якщо не віриш то в дядька Вітра запитай. він такий самчний куліш варе що аж за вухами лящіть коли той куліш їсиш. а ти кажеш півторилітри.
В нас ще каша, см 20-30 тонеш на ріллі(тільки на зольнику більш-менш), далі лід і сніг ще місцями, витримали тілько до обіду.
не казан а тілько пів казана. а як вас називати якщо ви не працюєте, га? от я наприклад відробляв собі нового системника. не те щоб він зовсім новий, б\в але ліпше по параметрам ніж той що є , і оперативи більше і вінт непоганий і мамка з двома камнями. а коштувало мені це нагодувати людину шашликом. отакоєот
стидаюсь запитати. а де то таке в вас? точної адреси з явками та паролями поки що не треба. область чи район буде саме воно