Вітаю панство! Гляньте, як деякі коп розпочали. Судячи з фото, німецький РС. Можливо, радянський, м-28. ..."Вы не можете не знать, что у нас нет в резерве Гинденбургов". (с) Вони там, буває, всякий шмурд розганяють.
А якби пропустили, то їм прийшлось би розвертатися - бо хіба поліцайблонда могла б проїхати після такої каки? Фе-
і якій куп=рі той брухт за такі гроші знадобився? виловити б та вирізати разом з родиною щоб камуняцьку заразу не розносили. а хату спалити до біса
Повернувся з поля.Добича=крейцер 1752 гола с Маричкой Терезией-порадовал сохраном.Молдавский грош с быком,жиль поломался.Буратинка,Очень маленькая монетка турции.Бубенец и пр. жбань.....
Буває...і частенько....але якщо у Вас випадково завалявся такий " шмурдяк" , як за моім посиланням....готовий взяти його у Вас, як безкоштовний подарунок....
Возникло цікаве питання, відпраляв сьгодні посилочки зі свого відділення Укрпошти, чувиха за посилочку вагою 108грам, нарахувала 15гр з копійками, друга посилочка вагою 302 грами майже 16 грн. А мені вислали посилку вагою майже 700 грам по ціні 9.60 .Всі посилки по Україні. Цікаво а в кого ще такі розцінки на пересил.....
Другий день думаю....... от чому казанки робили іменно ємкістю 1,5 літра....... ? а деякі навіть мали 2 літри..... Зжерти 1,5 літри супу чи борщу - це треба сиииильно постаратись..... і то не вийде........ От чому казанок не зробити літровим....... ? Вистачало би з головою....... + економія алюмінію....... + компактніші розміри......
Я днів три назад відправляв сірникову коробочку насіння тютюну..... ну воно там взагалі нічого не заважило майже.... зате написали що 100 грамм важить і взяли за пересил 7,20 грн.
в мене теж прикол був, получав в конверті запчастину, грубо 100 грм, я заплатив за пересил 8 грн. Сам відправляв такуж запчастину, в томуж конверті, вага 100 грм, 16.50 коп , прикольно.
про людей думали.Про таких як Дмитро Миколайович. Йому цебр треба та ще й товчею притрусить. А Ви про якісь котелки...
Доброго вечора всьому панству,щось панаК не видно,мабуть літературу конспектує . Спробую і я завтра по ріллі походить,в неділю дивився то начебто нормально було на зораному полю.