такятакі не пойняв, в вас днюха була ???? якщо так, то треба було проставитися, щоб ми вас привітали, та мобілку обмити, щоб ноут її не ігнорував _)))
Отак завжди,три джі,три джі,від'їхали трохи від хвастова і джі в....ну ви зрозуміли де,пропав нет на самому цікавому Пане Бек розкажіть як там веде себе турок Рейсер,чи не такий самий як Т2 чи ф75??
Мені дійсно щиро жаль, що лампа пошкодилася. Але цього разу було без мене. З.І. Якби я знав, що ти пішов за посилкою з Леніном, я би точно раніше в цю тему підтягнувся.
Вєнік. Я тобі так скажу, Йонатан, ті лямпи, книги — то все дурне діло. Всякій рємонт надо починати з сантєхніки. )М(
Як на мене, вказане у моєму пості очевидне, і одне є наслідком іншого. А за польотом Вашої думки я, чесно кажучи, не встигаю.
ну що ж поробиш що ти якийсь неповороткий сьогодні. буває. мо то погода так впливає а мо просто вік в тебе дається взнаки що ти неможеш второпати. але знаєш чому б я дійсно здивувався б? якби я отримав тую лампу просто без усякої макулатури, пійонерських гаслтухів та такого іншого сміття. я приблизно здогадувався що він щось таке зробе і не був здивований вазі посилки бо 5 кг вона ну при усій упаковці б не важила. а якщо б він вислав би лямпу і там небуло нічого крім лямпи то було б дійсно велике диво. але розуму щоб весело пожартувати в нього нема ніц. отакоєот. а ви кажете
попрошу детальнійше/то не землянка-КРИЇВКА!.я там теж свого часу працював./з ранком комради!в нас+10,сонячно.біжу зара зміну приймати...а завтра-відмітим міжнародний день.ударним КОПОМ