треба згодом ще туди навідатись мо вискоче решта. вже ідентіфікували що то воно є. як на мене то це шпага бо як для палаша завузький клинок
гад ти кансерватор і контра. я хотів щоб тобі менше за пересил запакувать, а на нп як почули про лямпу, заставили в їх упаковку ложить. гад. ні не так.ГАД І КОНТРА!
якби не твоя схильність до дурних жартів то лямпа була б у нормальному стані. так ні. тобі чогось замандюрилось її члєнінською макулатурою обкласти. так ти не міг вкинути отую херню. хрін би з ним. так ні. ти вирішив поламати лямпу щоб обкласти її макулатурою. от скажи нащо ти це зробив. чого просто не вкинув до ящику?
це ти гад бо спортив гарну річ. твоїб дурні жарти з макулатурою яб якось би проігнорував бо що з тебе дурня старого узяти? отож бо що крім спорчених анализів нічого. но нащо ляпму через це псувати. от чого я зрозуміти неможу. чи капость ще більше хтів зробити окрім того що макулатуру прислав?втім. дякую тобі @Старик Похабыч за тую лямпу. а оті усі капості що ти мені зробив най залишаться на твоєму сумлінні і най воно гризе тебе та не дає спокійно спати у ночі. най воно буде з тобою увесь час та гризтиме тебе до туги, отої безмежної туги що буває восени коли дощ, вітер та туман і таке враженнящо воно ніколи нескінчиться і сонечко вже ніколи не засяє.
Ну,що зроблено то назад не повернуть,щоб зняти стрес в пана К.відправлю при нагоді йому гачка знайденого на корчмі для підвіски лямп і ще якихось латуньових запчастин звідти
Ану хто підкаже де придбати незадорого фотика цифрового,щоб фотать монєто та всякі знахідки і пейзажі,б\в,можливий бартер на желізяки??
на олх або дивіться по ломбардах. щоб монетто фоткать та пейзажі можна і зеркалку б у нкдорогу знайти. Але в умовах копу вона не практична, повірте халтурному відеооператору.
Зеркалку не хочу,якусь типа мильницю і бажано на двох батарейках АА,щоб макулятори туди запхнути,і яку краще фірму??
треба читати отзиви. найкращі зеркалки кенон. в мене є олімпус 12 пегпікселів, то фотки таке гівно...!нема там тих тисяч пікселів і близько.
Не спец у цьому питанні, але супруга мені подарувала Фуджі. Гарна невибаглива мильниця, але то давно вже було.
Можу вам наподарувати Фуджі.тей шо пан Бек мені наподарував.Навіть з картою памяті.але без акумів.Шось я з ним не можу подружитися.Буду тігати свого Кенона на 5 мП.А хвуджа аж на цілих 12 мегапіксєльов.Отак.То адресу в лічку.пересил ваш.
шнурок до телефона є? якщо є я якось підскочу та покажу як їх витягати з телефона та перекидати на ноута