ну що сказати. отому камуняці прийдеться тепер ППЦ! ні лямпу то він вислав. але перед цим поломав її добряче. якщо раніше її можна було просто підмарафетити то зараз її треба реставрувати повністью. але то ще не все. та камунячька морда обматала її макулатурою камуняцкою чрез що вага зросла у тричі. так що @Старик Похабыч нечувайся.
та справа в тім що горять вони погано, тре постійно ворушити. тож і на це вони непридатні. але більш шкода лямпи. бо він її конкретно разламав щоб тою макулатурою обкласти. якби не просто докинув до посилка то щеб хрін з ним з тим недобитком камуняцьким а так він лямпу поломав. от у чому біда.
та вона не влазила і я її розібрав. А щоб не зламалася, я запакував її в жосткий картон, що не так, я ж попереджав???? до речі, вчора було два роки , як ти почав читати леніна, вибач, не встиг до свята , але все одно-ВІТАЮ! п.с.Все по чесному, а про упаковку мови не було.
і що ж воно за шпага така? так лежала чи прибором з якоїсь глибини зачипили? і чи обдивились усе навкруги щоб гарду знайти?
а ви що, не читали? то ось вам.. https://reibert.info/threads/spijmali-separatista-z-rajbertu.591472/
якби не твої криві руки як зі сраки в тебе ростуть та не твоя дурна довбешка бо ти сі вирішив що тре обовязково у ту херню замотати лямпу. нащо ти ручку та вершок відломив через те що бач макулатура замала була? можна було так запакувати але ти гад через бажання зробити капость зламав дуже цінну річ. це до речі не жарти. лямпа дійсно стара, хоча і перероблювалась десь у середині минулого сторічча але сама лямпа десь початок 20 кінець 19 сторічча. а ти її поломив. що тут сказати. камуняки ніколи нічого незробили гарного а тілько нищили усе. так само як і ти.
Прикольна лампа! Можна ресталінг зробити,під старинку....на верхню кришку сонячні панельки вцепити,і лед світодіод вставити...хай світить по вечерах. А ше на матових скельцях намалювати профіль льоніна,стуліна,хітлєра,і ше якусь паскуду....буде креативненько!
якби не твої криві руки то там можна булоб обійтись легким косметичним втручанням але зара треба повна реставрація