я тобі вже сказав. подякую як отримаю її.і якщо там не буде якоїсь капості камуняцької від тебе то точно подякую. але поки що я її неотримав. це по перше. по друге. дуже радій що я тебе з ігнору витягнув. отакоєот
непойняв. а я тут до чого? те що я бандерівець я того не приховував ще задовго до війни, коли то було майже лайкою. і взагалі що ото за дурна мода користуватися моєю добротою? то я ніразу не антісіміт з якогось дива то відтепер я вже і жид. мо той. мені вже сінагог тре відкривати і в Похабича віднімати його шматок хліба, бо він, Похабич, реббем у неділю підробляє. то що вигнати мені його і самому на його місце ставати, чи як? геть вже люди совість втратили.оце понеділочок почався курва мать
Моі обідні вітання ! От як зранку не нагадаю, так ніхто музона по роскладу і не запостить _))) Отже, обідня кава та до музичних справ !!!
Консерватор , будь ласка верни старую аватару , там такой шкодный малец бив з цигаркою лет 5 -ти , не зная вас шановний из немногих крайних постов решил с початку , шо ви такой и по жизни добрый подьебшик и всеобщий любимец , з повагаю ... Бачите , как я уже по украинской мове - шурую ? Отэкаоэт...!
до цього часу не злиплось нічого і личко у двері пролазило тож і після нічого незлипниться і личко буде у двері пролазити. отакоєот. а ви кажете
до речі. отримав смс від нової пошти. кажуть що то Похабич мені лямпу таки врешті решт надіслав. то тре сходити отримати та перевірити чи не поклав той халамидник крім лямпи ще якоїсь капості. він такий, він може. тож як отримаю та перевірю то відпишусь. і тоді стане ясно чи дякувати чи матюкати його. отакоєот. а ви кажете
я не добра людина, я навпаки зла людина. не треба мені приписувати того чого точно немає. якщо мені не вірите то запитайте в оточуючих, вони підтвердять мої слова про те що я злий та поганий.
от і добре, нехай тоді пане Десембер оте нациське шото мені відправляє, а я буду добрим та лагідним для отих залізяк, отакеэот _)))
ну не такий. в мене хомячок набагато більший. як не крути а середньо-азіятська вівчарка. вона апріорі маленькою неможе бути
Саня , это ж не нацисткое , это германская империя все , ПМВ ... Нацисты есть , только зараз в личку ...потому что я точно знаю один - МОСАД-вец точно есть на форуме , я с ним лично знаком ...поэтому взвешиваю каждое свое слово ...
Жинка , была во Львове в гостях у подруги , рассказывала про - землянку , как там есть - москале- детектор , подруга из Новояворовск ...
та я теж так думав....а тепер точно знаю що всеобщій любімєц це мій кіт, а канцерВаторг - злий циганський єврей.