Доброго ранку,звлнив 5нтва5 шоб на коп їхати а не хоче ,бо дощить.....пес ьи його взяв! а я після днюхи мав великі надії алкогольні пари вихати.
Вітаю хунту, бандерівців та інших порядних людей! Вчора і ми сезон відрили. Глибоко копати поки зарано...
От скажіть, як назвати того цигана єврейського , якому лямпу подарували а він навіть дякую не сказав???
Доброго дня Працюю сьогодні,зранку настрою ніц,йшов на роботу то один хрукт типу підгібнуть захотів,чи не надоїло працювати на державу,тому що податки з зарплати вираховують а воно падло десь зі своєю дружиною працюють типу на себе,холуями на дачі в чиновника київрада,ну то йому розказав хто воно і що в цьому світі
Доброго ранку хунтожидобандьорівці! +8, дощ, настрою до арбайтена -ніц Оце зранку ось такі цікаві ножниці в чорнязі:
Вітаю, шановні. Тут трапилася пересувна клуня, от думаю самому їздить (дрова жере як голодна піч), чи продавать одному панові за грубі шекелі?
В останній час рідко щось гарне трапляється, декілька років назад було набагато цікавіше. Зараз бомжі в цьому плані "продвинуті" стали, навіть в деяких інтернет є
Ну ось принесли мені пів кіло совєтів,нічого розумного... А вчора оцей знак . Тре викладать на визначення, та нема часу