Он і пан Опришок хліб у модераторів відбирає (і то не в одній темі) : https://reibert.info/threads/popalas-statuehtka.851328/#post-9547649 Теж підозріло
Молодцы хлопцы , низкий вам поклон , Вы ведь разумеете ...шо главное не в национальности , а в состоянии души...я с вами - Слава Украине !
Доброго вечора Приповз з лісу,поля,поки знищував продуктові припаси перечитав всі тутішні новини,народ потрохи вже очищає землю від лишніх желізяків,трусив ліс,результат жмєня ранньопізніх совдепів,і заначка костилі та підкладки залізничні до двох км.від залізниці,скоріш довійна,підкладки на три дюрки,десь мішок костилів мішок підкладок,закидав гілками щоб конкуренти не викрали.Десь о шістнадцять перейшов на поле де є корчма десятків півтора місяців,два десятигрошовика та всякий шмурдяк.
Как то в одной телепередаче , жена одного всеми известного артиста на вопрос , а есть ли в вашего мужа - еврейские корни , ответила - а кто у нас на без еврея ...?
Сава (повчально). .... О, як би я хотiв пiти на прощу в гидке болото, Де бовванiє храм святий серед лiлей та жаб, Покаявся i гiрко заридав би, бо наробив у жизнi Багато муйнi я всякої. Щукін. Ха! Чого ж не йдеш?
А що робити? До жидів (в Галиции єто не оскорбление) ми вже звикли ( сами чуть-чуть такие), а тут єврей появився
Так-то оно так, но как-то стремно - у нас евреи появились только в 1939, только те бьіли не из Люфтваффе или ВВС РККА (или как они там назьівались), а из НКВД
то в нас вони у 1917 зявились. на чолі зграй голодранців кацапських у рогатих шапках. в пана Борсука вони приповзли остаточно у 1939 році але були і у 1920 але тоді отримали добряче копняка від маленької польщі і відкотились назад. верніше то був відступ такий саме як і у 41, коли кацапське військо обісравши сподні та гублячи усе тікало аж гай шумів
консерватора. гасова. а оте гімно члєнін до лямп ніяким боком не мав відношення, хіба тілько тре було йому у дупу електролямпочку пхнути та розтовкти її там.