Вечір добрий,все сіськуєте,а я щось втомився,мабуть на завтра відгул візьму,назло всім не поїду в польшу,буду на дивані медітірувати.
та показуйте світлини скоріш. не тяніть як каже дядько Вітер кота за бейці. бо прийдемо вас розукркулювати і заберемо усе
Значить діло було так,поїхав я мопєдою до лісу,заліз в дубовий ліс,йду нікого не чіпаю,мунєтки та гільзяки копаю і все це фотаю,коли млядь фотик мій нагібнувся я в шоці,,тут звонить мій товариш і каже що теж заліз до мого лісу,я глянув на джіпєс,сказав куди підходити,причалапав він до мене і як рукою хто відрізав всі сигнали,почала гудіть тільки чорняга поблудили ми з ним години зо дві і вже намірились тікати додомів,аж раптом як заспівала дуська красівим сигналом,як вона пєлаце словами не передати,в результаті на білий світ я витяг з під 30-40 сантиметрового шару землі меча,фото не закину бо ніц чим фотать,а як товариш його виставить на визначення то скину шановному панству посилання,отакеє то воно сьогоднішнє копання
настрій в мене дуже поганий. спортили мені настрій сьогодні геть. так що то не розбій а ліше щоб мені настрій трохи підправити
Не томіть ,а то в декого сна не буде всю ніч,хоч словами опишіть:дворучний,довгий,з позолотою на гарді,короче меч тампільєрів!