Схоже, та лампа вже проситься на смітник, реставрація їй не допоможе. Тим більше, що пан К. все одно грубіянить постійно.
я пам'ятаю, але завтра в старшого Д.Народження, отже, цей подарунок для нього, а ваш ще підростає, але недовго йому лишилося _)))
мовчить. не знаю відсилать чи викинуть? " Ніна, котик помер , що мені робить, закопать чи викинуть?"(с)
Доброго вечора,звиняюсь що трохи отсутствовав,але довелось чуть-чуть поработать,брацьям тре "допомогти",вони бідні нещасні всі їх зобижають,а я та мої товариші їм трохи "сочуствуїм",тре щоб стресу в ніх небуло
Вибачаюсь,але тре диванчика відвідають,куди не подивлюсь то подушечка вважається,мо пан Бек зглазив грибочками,а мо спать потріьно
Ітіть-колотіть! Я тобі клієнта підігнав, можна задорого збагрити всіх бобрів залишивши собі ценного хвоста, а тобі щось не подобається? З.І. Не забудьте про мій шматочок масла на шкуринку хліба від оборудки.
корочє всі порядні Люди підтвердять що я не тільки хотів вислать лямпу але й запакував її....а пан К виявився Будулаєм. Тому віддам лямпу Карманії в музейчик.
Так, у кацапів все не як у людей. Якщо будеш кругами ходити, то іще й лампа поїде до історика рідного краю.
Ану по вікнах гляньте в усіх туману нагнало?В мене такий туманяка що на фірмі поряд(метрів з 30 від мене)ліхтарів не видко,одна радість що сніг добряче згоне
Глянув... Ще бумажні сніжинки, ті що клеїли на Миколая та на Новий Рік з доцею та сином. А що там має бути, га?