Тяга спеціальна е, на аварійне глушіння, заслонкою повітря перекриваешь та і усе... а от якщо тяги нема тоді йой треба стовпа якогось шукати
2 роки назад ,бачу на зустріч бус стоїть ,двигун реве,з під капоту дим аж валить,я зупиняюсь,хватаю вогнегасник ,підбігаю а там рознос(РЕНО ТРАФІК 1.9тді)здається 5чи та 6 передачу прийшлось ввімкнути шоб заглушити.Виявився мій знайомий,з турбіна мастило з системи змащення захопила.... все обійшлось заміною одного підшипника на турбінці....
З турбодизелями таке частенько бува, яко незнаєш що робити, можна звонити на розборку другий двигун шукати, ще до того,як старий "руку дружби" протягне.
В мене за 20 літ було кількк авт.з тді ,ніколи проблем не мав....згадав мав антик сітроен майже як у фантомаса ,коли в крим їздили ще автобаму не було тоді,170 вижимав всі на трасі були в шоціпо приїзді паливна забарахлила там була лукас якась рідка ,так я подарував той антик знайомому,він потім з 2х одного зліпив ,іще бачу часом його на дорогах.В дизилях головне мастило якісне і фільтра.... Зараз форт тразит вже 05 лімона,і ще бігає...в середньому 50-60тис.км в рік...Хочу потужніший двигун на 100кВт зараз 63 кВт трохи заповільно гружений швидкість набирає....
В мене на старій роботі хлопці фольцик запороли. Дизельок-атмосферник перегріли, він масляній туман через сапун сьорбнув, двигун навіть не витягували, зняли захист картера, він вниз і випав кусками.
вірно кажуть, треба кисень перекривати, бо паливом є мастило, тобто, коли паливопровід відкинути, все одно не зупинеться двигун повинен добряче відпахати, щоб пійти в некироване піке, зустрічав таке на пробігах біля лемону+ погане мастило, бо "все одно хаває"
Думаю вже пора дупу від дивана відірвати,врешті треба деревце посадити,а то і не буду знати що мені втулили.
В квітні пізно,бруньки розустяться ,дерево буде живе,важче приймається,зараз саме пора.за добу в відро з водою корінь треба відмочити.
Ви ж її мабуть за клуню пересадили. Вона там на крові москалів три рази на рік родити повинна, та ще й варениками з вишнями.
хто знає шо то за брєдні пат укргаз? то шо?тепер і трубу під дорогою на баланс споживачів вішають?ОФІГЄТЬ!
Вітаю панове такі весна! В нас +10 з ночі якась мряка сіялась, а з обіду сонечко вилізло. Троньки товкся у гаражі, знайшов корпус лампи гасової, люмініевий, оце собі думаю на брухт їого здати чи шо?