може комусь тре такі гарні дві ложечки? одна з них подписна! навіть встановили хто то був і де воював!!
В7 доброго ранку !!! На дворі знов сонячно та гарно, пінтура +7, вітерець слабенький. Вчора помив автівку та поставив до гаражу, щоб там їй гарно було, та горобці не обсирали _))) Сьогодні дістану мопедку та приведу її до ладу після зимової сплячки, хай вона тепер працює замість автівки та каноме петроль ... Отже, ранкова кава та до хвістатих справ !!!
а ви даруєте чи дразнитесь? якщо даруєте то я не відказався б. а потім дразнив би ними Аскота посудного!
ну і скромні знахідки./мо хто підскаже,як пташку порівняти?.шоб крила не відпали.ну дюже сильні заломи/
на гарячу рівняти треба. бо якщо так то відломиться. ліпше зробіть тему у розділі реставрації там більш підкажуть
та да..а я в село зібрався...треба пану Бу лямпу запакувать та відправить...треба слово держать. я ж не циган...
шукав колиись такі, було 3 штк в типографії, по 100 долярів давав х. продали і де вони типер. Тому прийшлось в холодильнику робить, з сиропом і без.
грибів буде. тож клепайте косу та заготовляйте гриби. ті що не їстівні то відправляйте панові Беку він на них настоянки робе та чай. каже дуже смачно
пане К , писав старих Похабич що вислав вам лампу, але ви її неполучайте може то підвох якийсь а краще висилайте мені 3 штк.
га? кому то ви співчуваєте? панові Беку? чого це? він вже скілько років тії мухомори вживає і оно який жвівий та веселий
Пане К, тут запчастини з лямпи вискочили, вам часом непотрібні. https://reibert.info/threads/naxodk...m-foto-obsuzhdaem.13242/page-640#post-9533382
та хто ж тому Похабному реббе віре?! він чотири роки обіцяє та ніяк не зробе. циган! що з нього узяти